מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


טעמנו גם טרטר בקר עם פלפלים קלויים ורוקט, שהוגש על שכבה דקה של גואווקמולי ושמן זית. אין כמו טרטר כדי לבחון את איכותו של הבשר, ובמקרה זה ניכר כי מדובר בנתח משובח. בדרך כלל מוגשת המנה עם ביצת שלו, שהייתה חסרה בעת בו ביקרנו, אך העונג הקיצי של טרטר היה שלם ונפלא. גם ניוקי בשקדי עגל שהופיע בתפריט היה חסר זמנית, אך לא התאכזבנו מניוקי המרווה שבחרנו במקומו. אחרי בישולם נצרבו הניוקי הרכים על מחבת עם רוטב שמנת, מרווה וטימין, על כל התענוג נבזק בנדיבות פלפל שחור, שנתן קונטרסט נעים לטעמים המתקתקים. לא התאפקנו וטעמנו גם נקניקיית בוצ'רי מתערובת בשר בקר, בליווי איולי סלק, שהוגשה עם כרוב חם ביין אדום. הנקניקייה התפקעה מטעמי בשר מיושן כהלכה והתוספות הלמו אותה היטב.

עכשיו הרגשנו שאנחנו יכולים להמשיך. ניגשנו לקצבייה לבחור לנו נתחים למנה העיקרית והתפעלנו ממראה עיננו. שיחה עם הקצב, אלסנדרו, גילתה כי כל הבשרים מגיעים מרמת הגולן, מלבד האנטרקוט הארגנטינאי, ומיושנים במקום. צוות המסעדה מבלה זמן רב בבחירת הבשר ומחליף ספקים לפי איכות הבשר המוצע. הקצבייה פתוחה גם לקונים, ובקרוב יעלה אתר אינטרנט למכירת בשר, כך שהתענוג יגיע במשלוח לביתכם.

הבשרים מוגשים לשולחן על גריל נייד מעוצב, ששומר על חומם, עם תוספות של ירקות מוקפצים בשמן זית ופירה קרמי. את הבשר מלווים רוטב צ'ימיצ'ורי המשתנה מידי יום, סלסת עגבניות עשירה וחרדל משובח. השף לא עושה שימוש בחמאה או ברטבים מורכבים, אלא רק בשמן זית, מלח ופלפל. כך מוקדש מרכז הבמה, כראוי, לטעמי הבשר עצמו ובמקרה זה באמת שאין צורך ביותר מכך. החלטנו לטעום סוגי בשר רבים ככל האפשר ודגמנו צלעות טלה, טי-בון, נתחי פיקניה, נתח קצבים, קציצות טלה ארומאטיות וסטייק אנטריקוט. כל נתחי הבשר, ללא יוצא מן הכלל, היו רכים, עסיסיים ועשויים בצורה מושלמת. זו הייתה חוויה קרניבורית עילאית.

רצוצים ומרוצים הגענו לקינוחים. המשכנו להתפרע בחגיגה וליהנות מכל העולמות. טעימות השוקולד היו מורכבות ממבחר עשיר של טרין וטראפלס שוקולד ביתיים על קרם שוקולד לבן, ולוו, איך לא, בגלידת שוקולד. בכל הטעימות נעשה שימוש בשוקולד איכותי וגם כאן השף הדגיש את טעמו ולא נסחף לשילובים מאולצים. כדי לבקר בצורה נאותה גם בצלע הרביעית של מורשת ברילוצ'ה טעמנו גלידה משובחת בשני טעמים, אלפחורס ופיסטוק. את גולת הכותרת מבחינתנו היוותה "הבננה של חורחה". בננה שנצלתה על הגריל עד שקליפתה נשרפה ובשרה התמלא בטעמי קרמל מרוכזים. ריבת חלב וקצפת קרירה עטפו את הבננות החמות והשילוב היה פשוט גאוני. דידינו החוצה מרוצים להפליא, ואנחנו בהחלט מתכוונים לחזור למקדש המרובע הזה, ובקרוב.
מאת: נדב לוי
על הסכין
ב"בוצ'רי דה ברילוצ'ה" החדשה מרמת החי"ל מקדשת את השילוב המנצח של בשר משובח, יין איכותי, שוקולד מרגש וגלידה חלומית – תבואו בצהריים בימי חול ותקבלו את התענוגות האלו במחירי עסקיות פשוט מפתיעים
בשר, יין, שוקולד וגלידה – מי לא היה לוקח מתוך הרביעייה הזו את בחירותיו לדילמת האי הבודד??? מסעדת "בוצ'רי דה ברילוצ'ה", שנפתחה לאחרונה ברמת החייל, היא חזונו של בחור צעיר, שבילה זמן בעיירה הציורית ברילוצ'ה בארגנטינה. העיירה, מסתבר, חרטה על דגלה את ארבעת היסודות הללו, והוא החליט לחזור ולהביא איתו את הבשורה המבורכת לכאן.

עיצוב המסעדה גם הוא בהשראת ברילוצ'ה. נכנסנו לחלל המאופיין בדומיננטיות של עץ גושני כהה, מעותר בגופי תאורה המזכירים אש חמה, וכל אלו על רקע יריעות ברזל שחורות. בפסקול הופיעו צלילים של מוסיקה דרום אמריקאית קצבית, והאווירה כולה הייתה מזמינה ונעימה. למסעדה שני מפלסים המאפשרים גם אזור רומנטי לזוגות וגם אזור למשפחות, עם שולחנות רבועים המתאימים לתשעה סועדים. בכניסה קידמה את פנינו המארחת בטעימות שוקולד מריר ושוקולד לבן משובחים, ליוותה אותנו לקצבייה המקסימה לחזות במבחר הבשר והחליקה לתוך ידינו טעימה של כוס יין הבית. עד שהגענו לשולחן היינו כבר מרוצים להפליא.

ל"בוצ'רי" תפריט צהריים עשיר וייחודי, עם מחירים משתלמים ומפתים. העסקיות של המסעדה מוגשות במתכונת מיוחדת – הארוחה כוללת צלחת sharing של מנות ראשונות, המתחלפות מדי יום (לפי מספר הסועדים בשולחן), מנה עיקרית אישית ותוספת לבחירה. המחיר נקבע לפי המנה העיקרית שנבחרה. לדוגמה: המנות קציצות טלה; ניוקי בחמאת פורצ'יני ויין לבן; או מילנזה – שניצל שייטל ארגנטינאי יעלו 54 ₪ לארוחה העסקית. מנות של נתחי בשר מיושנים מהקצבייה בצליית אסאדו איטית כמו - אנטריקוט, פיקאנייה ושפיץ שייטל יעלו 66 ₪ לאדם. כמו כן ניתן לבחור עסקית לפי משקל הבשר במנות הנעות בין 250 ל-350 גרם, שמחיריהן נע בין 84 ₪ ל- 104 ₪ בלבד. הארוחות מוגשות בימי א'-ה' בין השעות 12:00-16:30.

יין הבית, קברנה פטיט סירה של תשבי, מוגש בדיקאנטר, היישר מהחבית וללא הגבלה, תמורת 20 ₪ בלבד(!) ובתור יין שולחני הוא בהחלט היה מוצלח. היה ברור שזו עומד להיות בילוי פרוע ומושחת, ולכן הרשנו לעצמנו להתפנק במנה ראשונה של כבד אווז. הכבד הוגש ברוטב ציר בקר עם שוקולד מריר ונגיעות של ליקר לימונצ'לו. הוא היה עשוי בצורה מושלמת, צרוב מבחוץ ונימוח מבפנים, כל כך טעים שברור שמדובר בחטא.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על