מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


על-פי המלצת המלצרית בחרה זוגתי בהמבורגר באפלו: 250 גרם של בשר טחון, המוגש עם פטריות ובצל מוקרמים, אצבעות צ'יפס פריכות וירקות (שנכלל בעסקיות). אני בחרתי בסינטה, המגיעה עם פירה וקונפי שום מעודן. במנות כאלה המבחן פשוט – אם מדובר בבשר איכותי, ומידת העשייה מדויקת, הרי שמקבלים מעדן.

עד שהגיעו העיקריות, פנינו לבחון את העיצוב של "באפלו": שילוב של עץ עם ספות עור (כיאה לסטייק האוס), מראות ושנדלירים המשתלשלים מהתקרה, שלל תמונות של באפלו ושדות מרעה, תאורה אדומה ושירתו המרגשת של ניל יאנג ברקע – כל אלה יצרו אסתטיקה נקייה וחמימה. כשהסינטה וההמבורגר הונחו על שולחננו, והתחלנו לטעום אותם הבנו שב"באפלו" בהחלט יודעים לבחור בשר ולטפל בו – שתי המנות היו פשוט טעימות!

מומחיות הזו של אנשי ה"באפלו" בתחום הבשר הובילה גם לבקשות רבות מצד לקוחות לאפשר להם לקחת הביתה נתחי בשר על המשקל. כפיר הבעלים סיפר לנו שממש ביום המחרת הם מפרקים חלק מבר המשקאות, ובמקומו מציבים ויטרינת בשרים מפוארת בטמפרטורת אפס, לשמחת הלקוחות הקבועים וחובבי הבשר באשר הם.

שבעים ומרוצים התלבטנו קצת אך בכל זאת החלטנו שמגיע לנו ליהנות גם מהמנות האחרונות. ניסינו את סופלה השוקולד שמבוסס על שוקולד ולרונה איכותי ומתכון מנצח. נסו גם אתם, הוא פשוט מדהים! בנוסף נהנינו גם ממרק פירות יער שהיווה סיום מעניין ומרענן לארוחה הדשנה. מסתבר שגם את משוכת הקינוחים הכשרים צולחים ב"באפלו" בלי בעיה.
מאת: דנה גלברג
עומדות רגלינו בשערייך
ב"באפלו סטייק האוס" הירושלמית מתגאים בהתמחות בבשר. ובצדק. יש להם תפריט נהדר שמציע מנות משובחות העשויות מנתחי בשר מובחרים. בצהריים תוכלו למצוא בו מחירים שווים-שווים
במסעותיי הקולינאריים הרבים למדתי לכבד מסעדות שמתמקדות בקונספט אחד. כשלא מתפזרים לאלף כיוונים, אפשר להעמיק את הידע המקצועי בתחום הספציפי, להפוך למומחים ולעשות "רק" דבר אחד – אבל לעשות אותו הכי טוב שיש. וכך בדיוק קורה ב"באפלו סטייק האוס". במפגש איתה מתגלה מסעדה שרוחשת כבוד לנתחי הבשר שהיא מעלה על הגריל, ומעניקה לחובבי הבשר חווית "סטייק האוס" אמיתית.

אשתי ואני, חובבי בשר מדופלמים, פקדנו את "באפלו" – מסעדת הבשרים הכשרה השוכנת ברחוב עמק רפאים שבמושבה הגרמנית, רחוב שידוע גם כ"שנקין" של ירושלים – בצהריים חמימים של קיץ. אווירה חמה-ממוזגת ומזמינה קיבלה את פנינו. המקום היה מלא למדי, ואף על פי כן נהנינו גם מאינטימיות נעימה. התיישבנו על ספות עור נינוחות, עיינו בתפריט המרשים, מסוחררים ממבחר המנות המפתות כשבמקביל הרעב דוחק בנו להזמין...

ל"באפלו" תפריט צהריים שמחירו כמחיר המנה העיקרית שבוחרים (מחיר הנע בין 53 ל-79 ₪!) והוא כולל גם מנה ראשונה לבחירה. התפריט מוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00. אנחנו, שמתאפיינים בעיניים גדולות-גדולות וחשק אינסופי, החלטנו "להרחיב" במעט את העסקית, אבל היי – שיהיה ברור שאין בכך צורך. העסקית מכובדת, ממלאת ומשביעה ביותר כפי שהיא. ובכל זאת, לראשונות בחרנו בדרכנו הייחודית חלת בצל עם רוטב עגבניות פיקנטי וקרפצ'יו פילה בקר (שנכלל בעסקיות). חלת הבצל הייתה פריכה, טעימה ויחסית – נטולת שומן. רוטב העגבניות היה מעניין וטוויסט של תבלינים וציפורן הקפיץ את המנה הפשוטה למקום אחר. הקרפצ'יו נחתך דק כראוי, והבשר היה טרי ומעודן. שמן הזית המשובח, הבלסמי המצומצם קלות, השאלוט, האגוזים, הטימין ומלח הים סיפקו טופינג מושלם, ומעל כל הטוב הזה עוד הונח סלט קטן של ארוגולה מתובלת.

אחרי שהרעב הראשוני התפוגג חזרנו להתעמק בתפריט העסקי הכשר בשרי, שבהחלט הולם את ההגדרה "סטייק האוס". מצאנו בו ראשונות כמו קבאב כבש, שמוגש עם פרינה (לחם מרוקאי טעים אש), טחינה, ארוגולה וחמוצים, וכמובן – כנפי עוף עם רוטב צ'ילי. העיקריות כוללות מנות מפתות של סלטים וכריכים וכן כבדי עוף, המבורגר ואנטריקוט.

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על