מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


תמורת 69 ש"ח, בעסקית מס' 2, תוכלו לבחור עיקרית מבין הנ"ל:
אמנון מטוגן – מוגש לצד מטבל צ'יזיקי; מולים מוקפצים – ברוטב שום, שמנת ופסטיס; קבב דג-ים – על תבשיל דלעת וקארי אדום בניחוח עלי ליים; פרגיות צלויות – בגריל על פירה בטטה מעודן ברוטב טריאקי; שרימפס ים-תיכוני – שום, שמן-זית, עשבי תיבול, חמאה ויין לבן/שום שמנת; המבורגר בוסטון – בשר מובחר מוגש לצד צ'יפס וירקות טריים.

תמורת 79 ש"ח, בעסקית מס' 3, מחכות לבחירתכם האפשרויות הבאות:
קבבוני פילה בקר – על מצע חציל קלוי, טחינה גולמית ופסטו כוסברה; שרימפס – בחלב קוקוס, ג'ינג'ר ולמון גראס; פסטה פנה – בתוספת נתחוני פילה בקר ברוטב שמנת, ציר בקר, בזיליקום ופרמז'ן; פילה סלמון – ברוטב קרם שמנת, עירית וצ'יפס סלק; פסטה שרימפס – ברוטב ביסק סרטנים, עגבניות לחות ועשבי תיבול טריים; סרטנים כחולים – מוקפצים ברוטב שמנת ופסטיס/גבינת עיזים.

ותמורת 89 ש"ח, בעסקית מס' 4, תוכלו לבחור מבין המנות הנפלאות הבאות:
סטייק אנטריקוט מיושן – 350 גרם, מוגש ברוטב שמנת פלפלת ושום קונפי; פילה דניס – בוויניגרט עגבניות חם, לימון כבוש, זיתי קלמטה ועשבי תיבול טריים; מדליוני פילה בקר – 300 גרם, ברוטב שמנת, ציר בקר וגבינת רוקפור; פילה לברק – בציפוי פנקו, מונח על סלסה פלפלים, לימון כבוש, אורגנו ושום; מיקס פירות-ים – שרימפס, קלמארי ומולים ברוטב שמנת, גבינת רוקפור ועגבניות מיובשות (לפינוק תוספת סרטנים – 15 ש"ח).

הארוחות העיסקיות מוגשות בין השעות 12:30-17:00 באמצע השבוע – לא כולל סופשבוע וחגים, אז תתארגנו בהתאם ותגיעו ל"בוסטון פיש & גריל", כי שפע כזה והצעות שכאלו פשוט אסור להחמיץ!
מאת: גלי פיאלקוב
ב"בוסטון פיש & גריל" עסקים לא כרגיל
בוסטון פיש & גריל, מסעדה אילתית בניחוח צפון אמריקאי, מציעה חוויה קולינארית ואווירה ייחודית, עם מנות דגים, פירות-ים ובשרים שיציתו בכם תאוות וחשקים. ועכשיו – תפריט עסקיות חדש ומלהיב.
מסעדה: בוסטון
העיר בוסטון, ממש כמו אילת, נחשבת לנטע זר בנוף ארצה. בבוסטון, המאוד אירופאית בהשוואה ליתר הערים ביבשת הגדולה, פועל אזור מסעדות הדגים ופירות הים המפורסם של ארה"ב. גם באילת, שמתקיימת כמעט באופן אוטונומי ביחס ליתר הארץ, מודגשת הייחודיות של העיר, אווירת החופש והבילויים. אולי הדבר קשור למיקום לצד הים... מי יודע.

מסעדת "בוסטון פיש & גריל", מטיילת מלון הרויאל ביץ', קלטה את הייחודיות הזו ומתנהלת בהשראתה. עיצוב המסעדה מושפע מרוח יורדי הים, התפריט העשיר והמסעיר מציע תענוגות קסומים לכל המשפחה, והשף הדומיננטי, אסף בוזגלו, מנצח על כל הקונצרט האוריגינלי הזה ביד אמונה וביצירתיות אינסופית.

בוזגלו, שחי בעיר אילת כבר מגיל 8, שימש במשך שנים כשף מסעדת מלון הרויאל ביץ', ועבד במסעדות רבות ומוכרות ברחביה: "ראנץ' האוס", "בובס", "וונגס' גריל" ומסעדת "לה קוצ'ינה". הוא סומן על-ידי השפים הגדולים כדבר הבא, כשף העולה בקולינאריה הישראלית, ומהר מאוד החל להוכיח זאת. כיום מהווה בוזגלו את הרוח החיה והמנהיגה במסעדת בוסטון פיש & גריל. הוא מפגין כישרון נדיר, אינו חדל מלהפתיע ולחדש, ויוזם פסטיבלים ואירועים בשיתופי פעולה בין ה"בוסטון" לבין גורמים שונים, כמו יקבים ועוד. כמו כן מציג בוזגלו מנות בפסטיבלים שונים ברחבי העולם.

בימים אלו עולה ה"בוסטון" עם תפריט עסקיות חדש, מפתיע ומשתלם, ומציעה לתושבי אילת ולאורחים והתיירים הרבים הפוקדים את עיר השמש הנצחית גם בחודשי החורף ארוחות מענגות במחירים אטרקטיביים ביותר.

המסעדה מציגה ארבע קומבינציות עסקיות נהדרות. כל הארוחות העסקיות מוגשות בתוספת לחם הבית וממרחים ובכולן תוכלו לבחור מנת פתיחה מבין שתי האפשרויות: מרק קרם חצילים מעוטר בלבנה ביתית, טימין ושמן זית; או סלט עלים ירוקים, עגבניות שרי בוויניגרט תפוזים וחרדל דיז'ון.

תמורת 49 ש"ח, בעסקית מס' 1, מחכות לכם העיקריות הבאות לבחירה:
בוסטון פיש & סלט – בוויניגרט תפוזים וחרדל דיז'ון; חציל קלוי בקרמל – בצלי שאלוט, סלט צנונית, עלי מיזונה וגבינת פטינה; סלט עוף קיצי – ברוטב מיונז, סויה, שומשום, שקדים קלויים ואטריות אורז פריכות; כנפיים פריכות – ברוטב ברביקיו, דבש ושומשום; קלמארי מטוגן – בציפוי פריך, מוגש לצד איולי פלפלים קלויים; כבד עוף – מוקפץ בתיבול אסיאתי, מונח על ג'בטה קלויה וריבת בצל.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על