מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


את ביקורנו פתחנו בקוקטיל מוחיטו לימוני ומרענן, כדי להכין את החיך לבאות ולהרגיע את הנפש מתלאות היום. למתאבנים קיבלנו פוקצ'ה עם מטבלי הבית, קרפצ'יו סינטה בלאק אנגוס וסלט פטוש; הפוקצ'ה הייתה קראנצ'ית וחמה, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, בליווי טחינה וגוואקמולי עדין; הקרפצ'יו, העשוי פרוסות דקות של בשר סינטה נא ללא שומן, בתיבול שמן זית, טיפות מיץ לימון, זרזיף חומץ בלסמי מצומצם, פלפל שחור ומלח גרוס, היה רך, עסיסי ונמס בפה. סלט הפטוש היווה יריית פתיחה לקיץ הממשמש ובא עלינו לטובה, ומצווה סלט רענן, אוורירי ואביבי, הכולל מגוון ירקות טריים: עגבניות, מלפפונים, צנונית, בצל סגול וגמבה קצוצים דק בתיבול עדין של שמן זית, מיץ לימון, נענע, מלח ופלפל בליווי טחינה גולמית. עוד טעמנו פטה כבד עוף נימוח ועשיר, בליווי ריבת בצלים מתקתקה, על טוסטוני הבית הפריכים. את המנות הללו ליווה יין אדום, תוסס ואביבי של יקב בן חיים, בלנד של קברנה ומרלו מאזור הרי יהודה, אשר לא לחינם מכונה "הטוסקנה של ישראל". להרגעת החיך טעמנו סורבה אשכוליות וקמפרי, מר, קר ונהדר!

לעיקריות בחרנו פילה דג ים של מוסר קריספי העשוי בתנור. הדג מוגש על מצע חציל שרוף וטחינה גולמית, עליו מונח אחר כבוד קמצוץ סלט טרי, רמז לסלט טרטר העגבניות הטריות והמתוקות המוגש לצד המנה, בצלחת לבנה דמוית מניפה – תענוג אביבי אמיתי בטעם מעושן! בן זוגי נהנה מאנטריקוט בלאק אנגוס אמריקאי 350 גרם צלוי בגריל, עם דואט תפוח-אדמה קייג'ון ובטטה, ברוטב טוסקנה המכיל 51 תבלינים (לא פחות!), עסיסי ועשיר. את המנות ליווה יין שירז ברבדו, מיקב משפחתי קטן ומשובח מאזור הרי יהודה אף הוא.

לקינוחים טעמנו סופלה שוקולד חם בליווי גלידת וניל, וטארט לימון העשוי בצק פריך עם קרם לימון וגלסז' פטל אדום, שזה להגשה נעימה לעין ולחיך, כסיום מתוק לארוחה המדהימה.

"ביסטרו 56" – מסעדה גורמה כשרה עם נשמה ים-תיכונית, המציעה מבחר מנות בשריות ייחודיות ומענגות, בליווי יינות בוטיק באיכות גבוהה, וכן שירות מקצועי ואדיב, בניצוחו של הדי מנהל המסעדה! אנחנו בוודאי עוד נחזור עם משפחותינו וטפנו! חג שמח וכשר!
מאת: נטלי פז
"ביסטרו 56" – ביסטרו מספר אחד!
"ביסטרו 56" מקניון ארנה שבהרצליה היא מסעדה המשלבת בין כשרות ואיכות ללא פשרות וללא הצטדקויות. בצהריי היום ניתן לאכול בה במחירי עסקיות משתלמים לכל הדעות!
מסעדה: ביסטרו 56
למסעדה "ביסטרו 56", הממוקמת בקומה העליונה בקניון ארינה בהרצליה, מומלץ להגיע בשעת שקיעת החמה, לשבת במרפסת העץ החיצונית וליהנות מזיו גלי הים, והנוף מרחיב הלב של השחפים ותרני הספינות במרינה. אבל גם בשעות הצהריים יפה שם ונעים, ואם תגיעו בשעות הללו תוכלו ליהנות מארוחות עסקיות במחיר ממש טעים. העסקיות של "ביסטרו 56" מוגשות בימים א'-ו' בין השעות 12:00-17:00. מחירי הארוחות נעים בין 64 ₪ ל-115 ₪, בהתאם למחיר המנה העיקרית. המחיר כולל מנה ראשונה, עיקרית וכוס שתייה קלה, או שליש כוס בירה מהחבית. ניתן לשדרג את השתייה הקלה ליין הבית אדום או לבן בתוספת סמלית של 10 ₪, ואפשר ורצוי גם להוסיף את קינוח היום בעלות נוספת של 15 ₪ בלבד. בין המנות הראשונות המוגשות במסגרת העסקית תוכלו למצוא: סלט ירוק, פטה כבד עוף, buffalo wings, או מרק היום. העיקריות המוצעות בתפריט העסקי כוללות בין השאר: אסקלופ חזה עוף, מדליוני פילה בקר, פילה סלמון ואחרות.

היושבים בחלל הפנימי נהנים מאווירה ביתית, סלונית ומזמינה, בחדר המעוצב בסגנון באוהאוס תל-אביבי משנות החמישים של המאה שעברה, עם ווילון לבן, קיר לבנים, נברשות בצורת אהילים המפיצים אור נגוהות ותמונה פנוראמית מרכזית של המרינה בשלב הקמת המסעדה. כמתחייב משמה, המסעדה משלבת מוטיבים עיצובים משנת היווסדה, כשלמדינת ישראל מלאו 56 שנה, לבין סגנון עיצובי ישן. במסעדה קיים גם אולם אירועים פרטי, לצד מרפסת פתוחה עם כחמישים מקומות ישיבה, אשר אף היא פונה לנוף המרהיב של המרינה.

"ביסטרו 56" הינה מחלוצות טרנד המסעדות הגורמה הכשרות, הכוללות חומרי גלם משובחים, אשר כשרותם אינה פוגמת במאומה בטעמם, ואשר קהלה מורכב אנשים עם מודעות, המעריכים איכות מהי. הבשר מיושן במקום ביישון יבש באפס מעלות בוואקום של 2-3 שבועות, למעט בשר הבלאק אנגוס המיושן בארה"ב.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על