מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


אבל נחזור לענייננו – אנחנו הגענו לעסקית צהריים וגם פה כדאי לציין שיש ל'ברטה' שלוש אפשרויות לצהריים מחירי העסקיות נעים בין 41 ל-55 ₪ בלבד. הארוחות כוללות תבשילים ותוספות ואף מאזטים, סלטים וראשונות, תלוי כמה רעבים אתם או כמה יש לכם עיניים גדולות. נספר לכם על הארוחה שלנו: ראשית על אף שצהריים ועמוס השירות המהיר של "המאכלים של ברטה" הפתיע כמו תמיד. תוך שניות נפרסו לשולחננו פרוסות לחם לבן והגיעו אלינו יחד עם החמוצים והסחוג המיתולוגי. עוד לא הספקנו לטעום מהחריף הכה מיוחל ומחמם שלנו, וכבר עלו ובאו אלינו המנות. נדהמנו לנוכח גודל המנות. כנראה שזכרנו רק את הטעם ולא הגודל. המנות היו כל כך גדולות שלא חשבנו שנצליח לסיים אותן. מנת הפלפל הממולא היתה חביבה עליי במיוחד. למרות שזכרתי את טעמי הקוסקוס צללתי לתוך העונג הממולא של "המאכלים של ברטה". תחילה אומר שניכר שהושקעה הרבה מחשבה ותשומת-לב בפרטים הקטנים בממולא. מלית האורז היתה עשירה וטעימה מאוד, ניתן היה להבחין שמדובר פה ביצירת מופת של לירז. כמות הבשר הטחון היתה גדולה, ממש ביד רחבה, ולכן הרגישו את טעם הבשר בכל ביס. בנוסף לכך – מילוי האורז והבשר הטחון נחו ברוטב עגבניות גם בתוך המילוי, מה שיצר מילוי עסיסי אמיתי, לא כמו כל מילוי מוכר וחיוור, אלא כזה העשיר בטעם ובצבע.

מנת הקוסקוס הזכירה לנו שוב נשכחות – כמו שנחקק בזיכרוננו הקוסקוס היה דק וטעים. רוטב העגבניות וכדורי הבשר היו נהדרים. מזמן לא טעמנו מנה עם כדורי בשר, וזה היה שינוי מרענן וטעים. הקציצות, שהוכנו מבשר בקר, היו גדולות ועסיסיות. ממש גילינו חלופה בשרנית ואיכותית לרוטב הקוסקוס המקורי. כל ביס שלנו צופה במעט מהסחוג הביתי, ועשה אותנו מעושרות. תוך דקות סיימנו את שתי המנות. זוכרים שנדהמנו בהתחלה מגודל המנות? מסתבר שעם טעם טוב ואיכותי מגיע התיאבון.
מאת: מערכת ROL
הניחוחות של ברטה
"המאכלים של ברטה" – מסעדה הממוקמת בפארק המדע ברחובות – מגישה ללקוחותיה תבשילים מופלאים וכשרים ממגוון העדות והטעמים. יש להם עסקיות צהריים משתלמות שאחריהן כל מה שתרצו לעשות זה לנוח ולהתמוגג מנחת
את מסעדת "המאכלים של ברטה" מפארק המדע ברחובות אני מכירה. יותר נכון, דנה חברתי ואני מכירות. דנה, שעובדת במתחם המדע, הכירה לי את "המאכלים של ברטה" לפני למעלה משנה. זכורה לי ארוחת הצהריים שאכלנו אצלם בחורף שעבר, שבה התחממנו עם מנת קוסקוס גדושה וטעימה. גם הסחוג הביתי שלירז מכינה במקום השאיר לנו טעם טוב בפה וגם החמוצים הביתיים היו זכורים לטובה. אז לשם הזכרונות הטובים, החלטנו גם השבוע לאכול ארוחת צהריים יחד ב"המאכלים של ברטה".

"המאכלים של ברטה" מתמחה באוכל טריפוליטאי המוכן טרי-טרי מדי יום, מרמת הסחוג עד אחרון גרגרי הקוסקוס. כל מה שמוגש אצל ברטה נעשה על ידי לירז הבעלים, שגדלה על המטבח הטריפוליטאי ומכינה הכול על פי המתכונים המסורתיים. היינו נרגשות ורעבות לקראת העסקית המשותפת שלנו. כשהגענו, אלי המליץ לנו להזמין מנת פלפל ממולא עם תבשיל תפוחי אדמה. שמענו בקולו ולא ויתרנו, כמובן, גם על הקוסקוס. הפעם לא בחרתי ברוטב הקוסקוס המקורי, גיוונתי עם קציצות בקר. עד שהגיעו המנות, נוכחנו לדעת ש'"המאכלים של ברטה" חידשה את התפריט עם סלטים בהרכבה אישית ומגוון מרקים המתחלפים בכל יום מימי החורף. ביניהם תמצאו מרק עדשים, שעועית או עגבניות עם אורז, שיחממו את האורחים.

"המאכלים של ברטה" החלו לערוך אירועים במקום, עם תפריטי המסעדה או על פי דרישת הלקוח. הם מתגאים כמובן גם בכשרות, וישמחו לעזור עם מגוון הצעות על פי בחירה. האירועים שנערכים ב'ברטה' מתאימים לעד מאה איש, העיצוב האותנטי כלול כבר בפנים. "המאכלים של ברטה" תמיד היתה צמודה לעיצוב אותנטי, שמתאים גם לאירועים. לדורשים ניתנים גם מקרנים, עמדות קריוקי ושאר ציודים שתזדקקו להם. את האירועים ניתן לערוך בערבים, בימי שישי בבוקר ואפילו במוצ"ש. כמובן שלרגל האירועים המסעדה נסגרת במיוחד.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על