מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017


את כמיהתה לדג טרי, טעים, שלם ולא מתחכם, סיפקה א' עם דניס שמנמן, שהיה בדיוק כזה, והוגש עם פירה לבקשתה. אני, הזמנתי סלט קיסר וחזה עוף צלוי שהקסים אותי, עם עלי חסה גדולים, פריכים ואולטרה טריים, רוטב עדין, נתחי אנשובי טעימים ורצועות דקות ורחבות של פרמז'ן, שאליהם הצטרפו פיסות נימוחות של חזה עוף צלוי בגריל. קלאסי כבר אמרנו?

לקינוח הזמינה א', שלא אוהבת מתוק-מדיי, את פאי הלימון, ואני, שלא יכול לעמוד בפני אפשרות של פאי תפוחים חם עם גלידה, בדיוק את זה. כל אחד מאיתנו קיבל מנה שנחשבת ברוב המקומות בתל-אביב לזוגית, ואני תהיתי אם גם הנדל"ן ההוד שרוני עובד בסטנדרטים האלה. הפאי לימון היה בדיוק מה שהיא רצתה, טעים ובעל מתיקות עדינה. פאי התפוחים הגדול, עם כדור גלידת וניל לצידו, היה נהדר, רק חבל שלא חומם מעט יותר.

בשלב זה רוב אספקת הדם בגופנו הופנתה למערכת העיכול, אך מהמעט שהגיע למוח, היה לנו ברור ש"אנג'לינה" תספק לנו גם בעתיד אוכל טעים וסביבה נפלאה לאכול אותו. אחרי הביקור בה אפילו הדרך חזרה לעיר נראתה פחות ארוכה משחשבנו, והמעבר לשכר דירה שפוי הסתמן כקורץ מאי-פעם.
מאת: E.T
קחי אותי אנג'לינה!
"אנג'לינה", ביסטרו אהוב וייחודי השוכן בהוד השרון, מביא אל הסביבה קולינאריה אחרת, מתוחכמת ונהדרת. בצהריים מוגשות בו ארוחות עסקיות משתלמות. אל תפספסו.
מסעדה: אנג'לינה
ביום בו הועלה שכר דירתי באופן רשמי באלף ₪ לחודש, חשבתי שיהיה נכון, לפחות כלכלית, להתחיל לבחון אופציות מגורים פחות תל-אביביות. כצעד מקדים לבחירת נכסים ספציפיים, החלטתי להתוודע לתשתיות הקולינאריות בפרברים השונים. חברים שגרים במזרח סיפרו על ביסטרו מופלא שמביא משב פרנקופוני להוד השרון, ואנו שמנו פעמינו ל"אנג'לינה" לבדוק האם יש חיים ממזרח לרמת החי"ל, עד כמה יהיה הייאוש נוח, והאם באמת ניתן לשקול מעבר.

יום ראשון בצהריים. המקום מלא וחמים. עברנו דרך מרפסת גדולה וסגורה (לפחות בחורף), שצופה אל כיכר הוד שרונית טיפוסית, והתיישבנו בחלל הפנימי המקסים בעיצובו, שהשרה עלינו באחת אווירה נינוחה. הבר, הצבעים הכהים, הספרייה, מנורות הכדור, הרחש השקט של האנשים והמוסיקה המצוינת, התאימו כולם אלו לאלו ולנו, ומצאנו את עצמנו נהנים כבר מהרגע הראשון.

ב"אנג'לינה" מגישים בצהריי היום (בימים א'-ה' בין השעות 12:00-18:00) ארוחות עסקיות במחיר המנה העיקרית שבחרתם, שאליהן מתלוות מנות ראשונות לבחירה מבין הללו: כבד קצוץ, סלט ירוק וטחינה, ירקות קלויים או מרק. בתפריט העיקריות תמצאו אפשרויות רבות הכוללות מנות בשריות, סלטים, כריכים, פסטות ועוד. מדובר בהחלט בתפריט ביסטרו מקיף, שמאפשר לכל אחד, בכל רמת רעב, למצוא בו משהו שיפתה ואף יספק אותו. אנחנו התחלנו במנות ביסטרו קלאסיות. מה שנחמד במנות כאלו הוא שאין סיכוי שלא אכלתם אותן בעבר. כך, ברורים לך לגמרי גבולות הגזרה. א', שרגישה לקור יותר ממני, בחרה את מנת החורף הקלאסית של מרק הבצל (הכלולה בעסקיות), אני התפתיתי להוסיף לעסקית שלי גם שרימפס בשום, לימון, פטרוזיליה ושמן זית. המרק של "אנג'לינה", שלא כמו מרקי בצל סטנדרטיים המכילים על-פי-רוב יין לבן, היה על בסיס יין אדום, והצטיין. האדום עשה טוב למתיקות של הבצל, ונתן לטעמיו עומק עשיר. לבקשתה קיבלנו פנכת פרמז'ן, שהוסיפה את העוקץ המוכר. פרמז'ן תמיד מוסיף. השרימפס היה עשויים בדיוק, ושחו בכמות נדיבה מאוד של רוטב, שהוא הוא הפורטה האמיתי של המנה. הרוטב היה כה טעים, שכילינו בהספגתו את כל הלחם והותרנו צלחת מצוחצחת.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על