מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שישי - 20.10.2017


בשלב זה התפצלנו כל אחד לעסקית המועדפת עליו. אני, כחובבת נלהבת של הקבב הכי טוב בארץ, הזמנתי את הקציצות העסיסיות, ששום קציצות אינן משתוות להן במסגרת עסקית בשרים. גם הפעם ניכר האושר על פניי כבר בביס הראשון. לסיום המתוק זכיתי לתה עם נענע ובקלוואה. העובדה המשמחת, אולי יותר מכל – היתה שכל זה הסתכם ב-50 ₪ בלבד.

בן זוגי, לעומתי, חפץ בדג ולפיכך הזמין לו דניס על הגריל, במסגרת עסקית הדגים. בשולחננו התחוללה מיני מהומה: הוא לקח מהקבב ואני מהדניס וחוזר חלילה - מנות מעולות לעילא ולעילא. ל'גראנד פינאלה', גם הוא קיבל תה עם בקלוואה, גם הארוחה שלו היתה משתלמת ביותר (60 ₪) והשמחה במעוננו שרתה עד צאת השבת.

"אבו נסאר-חינאוי" היא מסעדה מומלצת מכמה טעמים: המבנה היפה, הנוף קסום, הרוח נעימה והאוכל לעולם עומד בסטנדרטים הגבוהים שגם "אבו נסאר" וגם "חינאווי" הציבו לעצמם כבר בימי קדם. בצהריים הארוחות משתלמות יותר (יש לציין שגם ככה המחירים נוחים ביותר כמעט לכל כיס) ומראה הים יפה יותר, כך שניתן לרדת ולהשתכשך במים בסוף הסעודה.

"אבו נסאר חינאוי"
רחוב קדם 130, יפו
טלפון: 03-5067132
מאת: עדי אלון
אבו נסאר-חינאוי: עסקית עם בריזה ימית
"אבו נסאר-חינאוי" היא מסעדת בשרים, דגים ופירות יפואית, שנולדה מתוך איחודן של "אבו נסאר" ו"חינאוי" לשעבר, שהיו מסעדות ידועות מאוד ביפו וסביבותיה. אני לקחתי את עסקית הבשרים העסיסית (50 ₪), ונהניתי מהקבב הכי טוב בארץ. בן זוגי הלך על אופציית העסקית הימית (60 ₪) ובחר בדניס. שנינו עשינו עסק מצויין
במשך תקופה לא מבוטלת נהגנו, בן זוגי ואני, לחוג את השבת במסעדה יפואית. פעם אכלנו ב"אבו נסאר" ופעם ב"חינאוי" וכשקרה האיחוד המיוחל בין שני המזרחיות המצוינות, החלטנו לבדוק את "אבו נסאר-חינאוי".

המסעדה המחודשת שוכנת על גבעה וצופה אל נוף יפה בכיוון הים של יפו. "אבו נסאר-חינאוי" משתרעת על שטח גדול וכוללת שני מפלסים. בחלק הפנימי המפואר יש מזרקה והשולחנות מכוסים מפות. כשיושבים במרפסת, מופנית תשומת הלב לנוף ולבריזה, שאין שני להם. לקראת האיחוד המקום שופץ ושופר, אך התחושה אותנטית ונעימה כמאז ומעולם. המסעדה מלאה כמעט תמיד ומתאימה למשפחות, לארוחה עם חברים ובערב גם לארוחה רומנטית.

מיד כשהתיישבנו, הגיעו אל שולחננו מלצרים אדיבים עם שלל סלטים מרהיבים וטריים על ידיהם. לצידם באנו פיתות מסוגים שונים – רגילות, חצאי פיתות אפויות עם זעתר ושמן זית וכאלה עם שמן זית ושום. אפילו בשביל הפתיחים היה שווה לבוא.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על