מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


לפני הגשת הקוקטיילים, גם קיבלנו צלחת חמוצים וצלוחית גרגרי חומוס חמים. תוך כדי הנשנוש האינסופי שלנו הגיעו הקוקטילים הייחודיים ל"אורנוס". דובדב – וודקה אוכמניות, ליקר מלון, ליקר דובדבנים ולימון בשבילי. רונן זכה בהפתעה בשם "איציק והנמלים" – כוס ענקית בתוכה כוסית שוט הפוכה המכילה גרנדין וג'ין, שהכוס הגדולה מכילה ספרייט ווודקה מלון. אני שתיתי מ"איציק והנמלים" את הכוס הגדולה, רונן – האמיץ מבין שנינו שיחרר את התכולה של השוט והפך את הטעם לאלכוהולי יותר ומרתק. בין הטיפות אמרתי לרונן שכנראה ב"אורנוס" משהו השתבש בין הירח והכוכבים, עד כדי כך, שאני ממש שיכורה.

לסיבוב שני רונן לקח "בורבונענע" של בורבון, פסיפלורה, נענע, לימונים וסאוור – שהיה למתוק ואלכוהולי, או כפי שרונן אמר "מתוק וחזק". אני המתקתקה והרכה יותר לקחתי פיגלינג בריזר – ליקר תאנים, ליקר פסיפלורה, מונין אננס, אוכמנית וליים. נהדר וטוב. השקנו שוב לחיים וחייכנו, כבר לא ידענו אם זה מאושר או מאלכוהול, המוזיקה הטובה או האווירה הנהדרת. החלטנו שזה כנראה הכול ביחד.

כדי למתן את הסטלה שלנו לקחנו את קינוח הבית שמיוצר במקום. סופלה שוקולד מ-ע-ל-ף שהגיע בכלי חרס - קינוח שקונדיטורים רבים צריכים ללמוד ממנו! צירוף של מתיקות עדינה ונימוחות חמימה שעושה טוב בפה ובלב (מומלצת בחום).

ביציאה מ"אורנוס" נתקלנו בלוח הופעות של המקום. מתברר ש"אורנוס" מארח פעם בחודש הופעה אקוסטית לייב. ההופעה אמנם לא היה בערב שלנו, אבל עם שכרות כמו שלי בטח הייתי השחקנית הראשית של הערב...
מאת: מערכת ROL
בלדה בין כוכבים
ערב מהנה של שכרון החושים והגוף עברנו ב"אורנוס", בר ופאב בסגנון בריטי השוכן בנתניה. "אורנוס" מצליח כבר 3 עשורים ושומר על זהות ואיכות בילוי בסטנדרט הגבוה של תחילת שנות ה-80'. אנטרקוט נדיב, רוסטביף ענקי מושקע וים של אלכוהול זרמו לגרון. יצאנו שיכורים ומרוצים
מסעדה: אורנוס
אומרים שבשנות השמונים ייצרו את הדברים הכי טובים. הרהיטים הכי טובים, מכשירי החשמל וכלי הבית הכי טובים. והכול החזיק מעמד הרבה זמן. כי בשנות השמונים הכול היה אחרת - האיכויות הכי טובות, הסטנדרטים גבוהים. אבל שנות השמונים לא נתנו לנו רק את המוצרים הכי טובים, אלא גם את הברים הכי טובים. "אורנוס" שבנתניה הוא בר כזה; כזה שיוצר בינואר 1980 ולא רק מחזיק מעמד, אלא גם תמיד מלא אנשים.

"אורנוס" נשאר בצורתו המקורית משנת 80', כולל השולחנות והכיסאות. מה שהתווסף במשך השנים זה רק פרטי אומנות שלקוחות קבועים הביאו כמתנה. על הרצפה ב"אורנוס" מפוזרת נסורת, כי כדי להיות פאב בריטי צריך ריח של עץ. אבל להיות פאב בריטי טוב כמו "אורנוס", צריך להיות עם שירות ואווירה משפחתית כמו שרק ב"אורנוס" יודעים.

לקחתי את רונן ל"אורנוס", לערב של שכרון חושים ושכרון הגוף. על קיר הכניסה התנוססה המפה האסטרולוגית של "אורנוס" ואנחנו מיד הבנו איזה מזל שבאנו לכאן. בכניסה מיד התוודענו לסיוון המלצרית המקסימה, שפילסה לנו מקום טוב באמצע והתחילה להמטיר עלינו חיוכים וקוקטיילים. ממבט בתפריט נראה ש"אורנוס" מגישים גם מנות שוות – כריכים, טורטיות, בשרים, סלטים ומטוגנים. אז כדי לרפד לנו את הבטן הזמנו המבורגר 100% אנטרקוט (בשבילי) וכריך רוסטביף ענקי, שרונן חטף בזריזות. ההמבורגר שלי היה מעולה והגיע עם כמות נכבדה של צ'יפס. אני הייתי מרוצה. רונן, מצידו, אחז בג'בטת הרוסטביף שלו והתחיל להמהם. הרוסטביף התגלה כעסיסי ולווה בתיבול נהדר של בצל מטוגן, פטריות, מיונז, חרדל וסויה – אני טרם נתקלתי בכזו השקעה בכריך של פאב, אבל כבר אמרתי שב"אורנוס" טוב?

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על