מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 23.10.2017


הפיצה הדקה הגיעה ראשונה וגרמה לי לחבק את שרית על הבחירה. מרגישים את הטעם עם בצק דק, ועם טורטייה כל פיסה בפיצה פריכה וקרנצ'ית, והעיקר – לא ממלאת סתם בבצק. הברוסקטה הייתה גם היא מעולה ועסיסית. הגבינות המוקרמות השתלבו נהדרת עם רוטב הסלסה וממרח העגבניות וגרמו לי לנשנש בלי הפסקה. היינו חייבות למהול את כל הטוב הזה עם עוד טיפה אלכוהול. אני ביקשתי צ'ייסר עשבים מבית היוצר של דמיאן, והיה לי נהדר. שרית חמדה לה צ'ייסר פידג' מנגו, שהיה ממש ממש טעים. עוד "לחיים" לערב בנות וכבר התגלגלנו מצחוק. אני התמקדתי בצפייה ושירה בערב הקריוקי. שרית כבר התחילה לשוחח עם התיירים שפקדו את הבר.

בין שיר לשיר ועוד טיפה שיחת בנות לא הפסקנו לצחוק מרוב אלכוהול ותענוג. הראש שתוי, הבטן מרופדת, והמצב רוח בשמיים. כשעמדנו ללכת מחויכות כהלכה הודיע לנו דמיאן שבימי ראשון יש ב"טמפטיישן" ערב נשים – אחד פלוס אחד על כל האלכוהול. צחקנו וענינו שאין ספק שעוד נחזור בכל יום אפשרי, כי כל ערב בשבילנו הוא בעצם זמן לחגוג.
מאת: אודליה צדוק
בר אותנטי
בבר ה"טמפטיישן" הפעילות והמסיבה נמשכים כל הזמן עם תפריט קוקטיילים משודרג, מאות מותגי אלכוהול מסביב לעולם, הרבה אווירה טובה, יחס אישי, צוות מקצועי, די ג'ייז מתחלפים וליינים מוסיקליים שונים. יש להם גם אחלה אוכל
את שרית חברתי לא ראיתי כבר שבועות. היא אמרה שהיא ממתינה לערב שבו לא רק נפגש, אלא גם נבלה יחד. מעין ערב בנות, עם אופציה להיכרות והנאה משותפת. כך, במשך שבועות ניסתה לקבוע איתי ולחנוך מחדש את ההזדמנות ליהנות כמו שצריך. כששמענו שבימי שלישי בר ה"טמפטיישן" באלנבי עושה ערב קריוקי לא יכולנו לעמוד בפיתוי וכבר סגרנו את שלישי בלו"ז. שרית המתינה לי בפתח הבר, משתוקקת למפגש בינינו. כשהגעתי אחזה בידי ונכנסנו שלובות ידיים ל"טמפטיישן". שתי חברות מבלות בשלישי זה פעמיים כי טוב!

התיישבנו על הבר ולא יכולנו לפספס את הברמן הכי חמוד בעולם – דמיאן! הוא רצה לפנק אותנו כבר ממבט ראשון. לא יכולנו לסרב לחיזור הגורלי הזה. זה התחיל עם שני קוקטיילים לבנות המבלות. שרית זכתה ב'מליבו ביי בריז' מסורתי, ואילו אני השקתי קוקטייל מקורי יותר של 'קרטיב לימון'. הרמנו לחיים ושרית בירכה על הרגע שזכינו להיפגש וגם על המקום. "יו, זה מה זה טעים!", קראה אחרי לגימה מהמליבו שלה ולא הפסיקה להתפעל. "ממש טעים... איך טעים לי...". אני לעומת זאת הייתי מרוצה מהקרטיב לימון שלי. כל לגימה העלתה חיוך על פניי, קוקטייל מדויק, לא אלכוהולי מידי ולא מתוק מידי. כזה שלא ניתן לזהות את המרכיבים שלו אלא אם משחדים את דמיאן. בסוף גם בלי שוחד הוא גילה לי שזה פשוט שילוב של וודקה לימון עם מיץ תפוחים. בתמורה, אגב, הוא סחט ממני הבטחה לשיר קריוקי.

על הבמה עלו לשיר קבוצת חברים בקולי קולות. הם דווקא לא מאוד זייפו, או שהיינו כבר שתויות לחלוטין... לא ברור. הצעתי לשרית לבחור מנה מהתפריט, שתרפד את בטננו מול גל האלכוהול הקרב. אחרי הצצה בתפריט היא מיד בחרה בפיצה דקה – פיצה לא בצקית לא, אלא כזו שנעשית על מצע טורטייה. שרית אהבה את הרעיון. אני מבחינתי לקחתי ברוסקטת גבינות עם סלסה וממרח עגבניות. בין לבין סיפר דמיאן הברמן שהוא מכין ליקרים תוצרת בית ל"טמפטיישן" ושאנחנו חייבות לטעום. לא עמדנו בפיתוי. תחילה השקנו צ'ייסר של ליקר קינמון נהדר! אינני מרבה לשבח ליקרים תוצרת בית. תמיד הם מתוקים לי מידי. מתיקות שמאבדת את הטעם המקורי של המרכיבים. פה דמיאן ו"טפמטיישן" מפתיעים! כל לגימה מלאה בטעם. הליקר היה כל כך מיוחד ומצא בעיניי כל כך חן עד שאפשר היה להגיש לי אותו בכוס גדולה ולא בצ'ייסר...

הדפס כתבה שלח לחבר
7063 מסעדות במאגר
”  “ על