מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום רביעי - 18.10.2017


קסדייה גבינות עם סלסה ואבוקדו – זה מה שהזמין גלעד כעיקרית. המנה הגיעה בצורת מאפים משולשים ממולאים גבינות וערבו לחיכו של גלעד. עוד שיר אהוב נשמע ברקע, קריוקי הושר בחדווה על ידי צמד גברברים ואני טרם שבעתי (גם מהגברים). ארטיק לימון, שפתח לי שוב את התיאבון האלכוהולי, הכיל סמירנוף ליים, מיץ תפוחים ומרכיב סודי... אז על מנת לשבוע עד תום הזמנתי גם טוסט וגם פיצה, כי כשהאוכל טעים למה להסתפק במועט. אכן צדקתי - שתי המנות היו טעימות להפליא, וסיפקו את הדחף שלי לצרוך גבינה צהובה.

גלעד כבר לא יכול היה לשאת עוד טיפת אלכוהול ואני - כמובן עדיין צמאה לאותו משקה שיפיל אותי, אם לא מרוב אלכוהול אז מהריגוש. מקס ידע מה להביא לי. אמנטץ' – שוט טקילה עם שוט סנגריטה. מה זה סנגריטה אתם בוודאי שואלים – זה השוט שמווסת את האלכוהול ומכיל מיץ עגבניות, תפוזים, טבסקו, מלח, פלפל ומיץ לימון. לכאורה נשמע סתם הרכב, אך לקיחת הסנגריטה לאחר הטקילה אמרה את דברה. זו הייתה פשוט חוויה, בעוד שוט הטקילה מיסטל אותי קשות ובקושי נבלע לי, השוט המנחם ריפד את גרוני בחריפות. אמנם הרגשתי אותו טוב-טוב בגרון, אבל הוא גם היה טעים בפני עצמו – המלצה שלי (גלעד כבר חצי רדום).

יצאנו מאושרים ושתויים. גלעד אומנם רצה לשיר קריוקי ואני רציתי עוד קינוח, אבל את הכול נשאיר לטמפטיישן הבא.
מאת: אודליה צדוק
עד העונג הבא
בין פיתוי לפיתוי ומעונג לעונג, בין שלל משקאות ועל רקע שירת קריוקי, טרפנו בנדיטוס, קסדייה ופיצה. ב"טמפטיישן בר" מצאנו תפריט מנות עשיר, מגוון גדול של אלכוהול ובירות מהחבית, שפע קוקטיילים ייחודיים, אנשים מקסימים וכל מה שרק יכולנו לבקש
יש דברים בחיים שמפתים אותי: מפתה אותי לטעום מאכלים חדשים. מפתה אותי לבקר במקומות חדשים, להכיר אנשים חדשים - ובעיקר מפתה אותי לטעום משקאות אלכוהוליים חדשים. זה הפיתוי הכי גדול שלי. לכן, כשנתקפתי תשוקה ענקית לכל אלה, קראתי לידידי גלעד שיבוא איתי (בציפייה, כמובן, שלא נוכל לעמוד בפני הפיתויים שמציע ה"טמפטיישן בר").

ל"טמפטיישן בר" תפריט מנות עשיר, תפריט אלכוהול מגוון, בירות מהחבית, שפע קוקטיילים ייחודיים, אנשים מקסימים וכל מה שיכולתי רק לבקש. גלעד ואני הגענו ל"טמפשיין בר" ביום שלישי, בו מתקיימים ערבי קריוקי-ישראלי. אמנם התלבטתי אם לבוא ביום ראשון בו השתייה היא 1 + 1 לבנות, אבל מה לא עושים בשביל מוזיקה טובה. כבר כשבחרנו להתיישב על הבר בקומה הראשונה התנגן ברקע שיר אהוד-בנא?י אהוב. אוי איזה כיף... את החיוכים מפנינו לא ניתן היה להסיר, ככה עם כזו קבלת פנים. מעניין מה יהיה בהמשך...

מקס המקסים אירח אותנו ובעידודו הזמנו מרטיני תפוח בגרסת טמפטיישן - עם סירופ תפוחים, מיץ תפוחים, וודקה, מרטיני פלח תפוח ודובדבן לגברת, בעוד שגלעד הזמין פיג' סאוור. שנינו נהנינו מאוד וגלעד מיהר להזמין אוכל כדי לרפד עצמו מפני הפיתוי הבא. בנדיטוס היה הנשנוש הראשון והפתיח לארוחה שטרפנו ב"טמפטיישן בר". מדובר בהר של נאצ'וס, מוקרם בגבינה צהובה ומלמעלה רוטב עגבניות ופלפלים חריפים - אכן פיתוי קשה, טעים וייחודי ל"טמפטיישן"! גלעד ואני נתנו לאצבעות ללכת במקומנו והתנפלנו על הר הפיתוי הזה. כשהגרון התייבש רציתי עוד משקה, בנוסף ללינדמס קריק (בירה בטעם דובדבנים) ששתינו קודם. היה חסר לי קצת מתוק בפה, אז הזמנתי לנו שוט וודקה וואן-גוך דאבל אספרסו – שזכה לטאץ' של "טמפטיישן" וקיבל נגיעת שמנת להעלאת המורל, הטעם ומצב הרוח הלאומי.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על