מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


הזמנו בתור התחלה סלט ירוק המורכב מעגבניות שרי, תערובת עלים צעירים והכול ברוטב ויניגרט, חרדל ודבש. מ.. מ.. יאמי..! הסלט הוגש לנו בתוספת טוסטונים מגניבים. חברתי בחרה בקטגורית "על הגריל", והזמינה שיפודי מיקס, שהם למעשה שיפודי חזה עוף, שיפוד אנטריקוט וקבבונים שהוגשו על מצע חסה וטחינה ירוקה. ואין זו בושה להודות שלא אכלתי רק מהמנה שלי... הייתי חייבת לחמוד גם את זו של חברתי. ואני, כמובן, הזמנתי מעורב ירושלמי שכלל: כבד עוף, לבבות עוף, חזה עוף וטחול, שיחדיו היו מתובלים עם בצל בתוספת צ'יפס הבית וסלט אישי... ובכלל, השולחן שלנו (שהיה ממוקם על הבר עצמו) היה עמוס במטעמים.

ה-"Seven" הוא בר שמתאים לכולם. הוא קיים 4 שנים ובתקופה זו צבר קהל נאמנים וקבועים, הרגיל לדברים מיוחדים המתקיימים בו. לדוגמא, מדי יום שני מתקיים סטנד-אפ ובימי רביעי, ישנו ערב קריוקי לאוהבים לשיר להנאתם.

עד רגע זה, אי אפשר מבחינתי לשכוח את אותו מעורב ירושלמי (ובעברי הקולינארי אכלתי כבר כמה וכמה כאלה בעיר הגדולה – ירושלים)... וגם האלכוהול נצרב בזכרוני ובעיקר האווירה הטובה והבילוי בכלל... ה-"Seven"הוא ללא ספק הבר שלי. אוכל שאין כמותו ואלכוהול? רק תצייצו והוא יזרום!
מאת: כרמית צברי
הפלא השביעי: בר ה-"Seven"
ה-"Seven", בר ירושלמי כשר ועדכני השוכן ברחוב יפו, מציע אוכל בשפע וים אלכוהול (כולל סדנאות וקורס ברמנים הנערך בין כתליו), עיצוב מרשים ובר עץ ענקי ויפהפה. מוזיקה טובה נשמעת ברקע, הלקוחות מזמרים קריוקי והאווירה מרוממת רוח
הימים היו ימים חמים... והגיעה השעה לא רק לאכול משהו טוב, אלא גם לפצות את חברתי שהחלימה ממש לא מזמן - ולפני שהיא ממריאה הרחק לארצות הים. בשביל זה התאים לנו מאוד בר ה-"Seven", השוכן לו ברח' יפו בירושלים, סמוך לאזור נחלת שבעה.

הבר רחב ידיים ומילה פשוטה תתאר אותו באופן חד – מדליק! מימי לא ראיתי כה בר גדול עשוי מעץ. גיא, אחד מבעלי המקום, סיפר לי שאת הקונספט לבר מעץ הוא ושותפו לעסק משה לקחו מבר אוסטרלי בו התאהבו.

ה-"Seven" הוא בר בילויים כשר. יש בו הכול: מוסיקה, אווירה טובה וכמובן אוכל מגוון בשפע. האמינו לי - כדאי לא לאכול כל היום ואז להגיע לשם. האוכל פשוט ממיס את הנשמה ואת הקיבה.

לבר ישנו גם שימוש אחר, הקשור במלאכת הכנת האלכוהול הירושלמי, ובו נלמד קורס ברמנים של ביה"ס "זמן אמיתי". המקום הוא כמו חממה לאלכוהול, שם לומדים (וגם שותים...). שילוב מצויין ואף טבעי!

כאשר הגענו היה ערב קריוקי והמקום היה מלא. מצאנו לנו פינה נחמדה בבר והתחלנו להזמין ממיטב הבירות. חברתי נהנתה מס?ט?לה משובחת, אני מכמה בירות ישראליות, והחלטתי לעשות לי כמה טעימות. בעצם למה לא?

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על