מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


"רנטו" היה הבר הראשון בישראל שהביא את ההיינקין אייס לדלפק הבירה, עם ברז הגשה מקרח. וזו כבר סיבה לביקור. גם ברז ויסקי קפוא של פיימוס גראוס, הראשון מסוגו בארץ, מחכה לכם שם. נועם ואני כבר הבנו מה אנחנו רוצים לשתות. כמובן שאת שני הקפואים הללו עם קצת פופקורן חם בצד. ליאת המלצרית המקסימה דאגה לנו מהר, ואלה נחתו על שולחננו. מזמן לא שתיתי ויסקי כה חלק וזורם, פשוט משפר את הטעם, הארומה, וההרגשה אחרי השתייה, משהו יותר קליל. ההייניקן אייס גם הפתיעה, עם קלילות עדינה וארומה מיוחדת. משהו באייס הזה עושה את ההבדל וראוי שתבואו לטעום!

במטבח של "רנטו" הולכים על הטוב ביותר, ומייצרים את כל מנות הבשר והרטבים בו במקום, טרי-טרי יום-יום, כי לפי השקפת העולם של רן לצד אלכוהול טוב צריך לבוא גם אוכל משובח. חגגנו עם המבוגר "רנטו" 300 גרם עסיסי וטוב, שהוספנו לו גם ביצת עין מעל. זה היה אחד התענוגות המופלאים שאפשר למצוא בברים בימים אלו. נועם אחז בהמבורגר הענקי, בעובי של מעל 3 ס"מ, והתחיל להמהם. "ביס אחד ואתה מרגיש את כל ה....", אמר לי בפה מלא אושר. ביקשתי ממנו לשחק איתי "מסירות" ולהעביר את ההמבורגר לידיים שלי, וזה באמת היה פשוט נהדר עם טעם מעולה שלא נופל מהרבה מסעדות בארץ (הרבה!). טעמנו גם ממנת נקניקיות המרגז, שהיו נהדרות וחריפות להפליא – בדיוק כמו שאני אוהבת.

לסיום הזמנו לנועם ולי קוקטייל עם וודקה וואן גוך אננס, יין לבן וטוניק. אח!!! ככה זה כשהחיים (והאלכוהול) זורמים טוב! זה היה פשוט נהדר. "היי, רגע אחד", חשבתי לעצמי, "איך ייתכן שהכאבים שלי נעלמו, המחשבות התפוגגו והנפש פשוט זורמת לה כך בהנאה?" זה כנראה היה השילוב המנצח של מקום טוב עם קהל לקוחות קבוע, יחס חם, אישי ומלבב, בירות נדירות ומנות מהסרטים.
מאת: אודליה צדוק
אהוב על כולם: איש, אישה וכל אדם
פאב "רנטו" שבראשון-לציון אהוב, מלא הפתעות בדמות אלכוהול שווה-שווה ואוכל שמשכיח כל כאב או דאגה. וחוצמזה הוא מציע ערבי נושא מדליקים ואווירה פיגוזית. תבואו
מסעדה: רנאטו
איזה שבוע מבאס היה לי... הבוס בעבודה עיצבן, עבדתי הרבה שעות, הגוף כבר כואב לי, הבית צריך ניקיונות. אפילו לחברים כבר אין לי זמן. "מה לעשות?" שאלתי את נועם ידידי, וזה מיהר חיש קל להתניע את הרכב ולהבהיל אותי לפאב "רנטו" שבראשון-לציון. "רנטו" קיים כבר למעלה מ-5 שנים וזוכה להצלחה מסחררת עם קהל לקוחות קבוע, ולא במקרה. "רנטו", הוקם על-ידי רן (שניהם קרויים על שם סבו האיטלקי של רן). נועם ידידי מגדיר את רן כצעיר "בעל מעוף", שבוחר לחדש ולהשקיע בפאב ה"בייבי" שלו מתי שהוא רק יכול.

זה מתחיל ממגוון רחב של בירות מהחבית: גולדסטאר, מכבי, הייניקן, הייניקן אייס, מרפיס, מרפיס רד, פאולנר וסמואל אדמס. ב"רנטו" יש גם בירות עונתיות, שמשתנות מידי תקופה. ל"רנטו" צוות מלצריות וברמנים מהוקצע ומיומן, ולא סתם. הצוות המקצועי הזה ביקר בכל מבשלת בירה בארץ, ומשתתף רבות בסדנאות אלכוהול למיניהן. ה"רנטו" פועל מידי יום מ-19 עד לפנות בוקר, ובכל יום יש ליין אחר. בימי ראשון מבצע 1 + 1; בימי שני ערב ישראלי; בימי שלישי ערב של קבוצת האופנוענים הישראליים, שמרבים לבקר את "רנטו", שמהווה (כך הסתבר) מקום המפגש החם ביותר של האופנוענים הישראליים; בימי רביעי – ערב במה פתוחהJAM , בו מוזמן כל יוצר צעיר לנגן על הבמה הקטנה של "רנטו" ולסחוף איתו את הקהל. ל"רנטו" גם חדר VIP לאירועים פרטיים, עם ברזי בירה על השולחנות למזיגה עצמית, לא לפני הסבר מקצועי של הצוות. "רנטו" גם פתח מיני-בר, שפועל פעמיים בשבוע במכללה למנהל בראשון-לציון ונוחל הצלחה מסחררת.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על