מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017


בין גמיעה לנגיסה, ניסינו, כאמור, להבין את פלא הגנום הנשי של ראשל"צ. רן, נתן לנו את משנה תורתו – בראשון יש ים. הים מצריך טפוף מעדנות על חופי הים. הטפוף כולל אקקסוריז חושפניים (ביקיני ושות' למתקשים) ולכן, מפאת הדרישה החושפנית, נדרשות בנות ראשל"צ לשמור על איכות ויזואלית תמידית. הנהנו בכובד ראש לתגלית המרעישה, ארז מצדו, אישר שבסלט העזים ויניגרט ההדרים אכן היה מורגש ומשובח.

הגיע תורן של העיקריות, כי הרעב כבר ביסס את מעמדו וחגג. כריך עוף לארז: בג'בטה פריכה, פיסות צלויות, טעימות ומפתות של עוף חמוד, רוטב איולי ופרוסות של פטריות שמפניון טריות מוקפצות, לצד סלט ירוק ורענן. לכבודו הגיע המבורגר שמנמן, מבשר איכותי בתוך לחמנייה פריכה ונאה. הצ'יפס שהוגש ליד גדש את הצלחת ויכול היה להספיק בקלות לכל השכונה.

המוסיקה ברקע הייתה מגוונת וטובה. מיטל הצליחה לעניין אותי עם השמלה. האטמוספרה במקום אותנטית, כיפית, קולחת וקלילה. דיונים מעניינים הם חלק מעסקת החבילה. "רנאטו בר" הוא פשוט מקום כיפי, חמוד ומאד אמיתי. אני ממליץ!
מאת: רועי שטיינברג
רנאטו בר – סוד הקסם הראשל"צי
לשתות באווירה הנכונה, לאכול בחברה המדויקת, לדסקס את המציאות הראשל"צית, הקרבה לים והקסם הנשי – ב"רנאטו בר" מחכים לכם כל אלו, ויותר, אז למה אתם מחכים?
מסעדה: רנאטו
יומן אירועים, תחילת אוקטובר, חשק לגמוע איזו בירה צוננת. המטרה: הבנת העולם, דרכו ופשרו (יומרה של אנשים משועממים קלות עם אובר-דואוז של spare time), כתירוץ, ולמעשה – הבנת המין הנשי. (אני כבר לא יודע מה יותר יומרני). אם להיות יותר מדויקים, עולה השאיפה לנסות ולפצח את הגנום של נשות ראשון-לציון, או בעצם – איך זה, לכל הרוחות, שהנשים בראשון-לציון נראות כל כך טוב?!

הלוקיישן – "רנאטו בר", אם נהיה פשוטים לרגע בהגדרה – זה פשוט אחלה בר ברח' הרצל, ראשל"צ. הנוכחים : כבודו (זה אני), ארז, מיטל המלצרית החמודה, שהים עבורה הוא בית ומחוזות השראה, והיא שלימדה אותי, בפעם המי יודע כמה, את ההבדלים בין חצאית לשמלה, והבעלים של הרנאטו, מיסטר רן. האמצעים: שתייה, אוכל, אווירה נהדרת וטובה.

המקום מעוצב בפשטות קלאסית. מרחביו ספונים עץ, התאורה עמומה קלות ונעימה, במרכז החלל ניצב לו בר אלכוהול מעוצב, שמאחוריו קבועים בהוד צבעוניותם בקבוקים ומשקאות בכוורות רוחשות טעמים מפתים. מבט קליל סביב יגלה אלמנטים עיצוביים מעולם הים, כגון עוגן אמיתי וגלגל היגוי, שמשמש כמנורה ייחודית התלויה מעל. סמוך לבר תמצאו ספת ישיבה בעלת עיצוב קלאסי, המשמשת כפינת ישיבה, ועל הדרך מוסיפה אווירה.

במקום קבועים, לרווחת הגומעים המאושרים, חמישה ברזי בירה פעילים: היינקן, גולדסטאר, מרפיס', אפליכם דאבל ופאולנר. אני כמובן לקחתי את האפליכם דאבל הבלגית הנהדרת. בירה פשוט מעולה, סמיכה, מסוג ALE, פירותית, כהה קלות, ארומאטית ובעלת אחוזי אלכוהול חגיגיים, כלומר כאלה שעוזרים לפתח הגיגים. ארז מן הצד השני, שעה להמלצתה של מיטל, והזמין את קוקטייל לפלנד, שהוא קוקטייל הבית המצוין: פיג'לינג, מידורי, ספרייט ועוד מיני רכיבים סודיים אכלסו את הכוס הצרה והגבוהה, ועשו את ארז מאושר בין הבריות ונכון לדיונים סוערים. התחלנו להניע מנועים. מיטל סבבה סביב בחיוכה הנעים, אנשים התחילו לטפטף בקלילות למקום, חבר'ה טובים, מכירים את המקום ובאים כי זה כבר בית שני.

הרעב התחיל לתת את אותותיו. הצ'ימיצ'נגה הבשרית נבחרה כראשונה מפתה. לשולחננו הגיעה צלחת נאה, כבודת ירוקים בוהקים בוויניגרט טעים ולצדה – שני בוריטוס ראפס עוטפים פיסות חזה עוף שמנמנות וטעימות, צלויות עם פיסות בצל מקורמל קלות ופלפלים אדומים וצהובים לקצת מתיקות – תענוג! טרפנו חיש קל את המנה. הבאה בתור הייתה מטריפה: סלט עזים נחת על שולחננו המורעב. בצלחת שקערורית נאה ורחבת שוליים השתובבו להם בצוותא-חדא עלים ירוקים פריכים וטריים, גרעיני רימונים, פיסות אגסים, פלחי תפוזים עם בשורת חורף בטעם, ולצד כל אלה נחו להם טוסטונים פריכים עם גבינת עיזים. היה ממש טעים.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על