מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


קיבלנו שני תפריטים, ארוך – של האלכוהול והשתייה, והקצר – אוכל או יותר נכון נשנושים.
אין ספק ש-"פרלה" מחזיקה תותחים כבדים באזור הבר – יותר מ-40 סוגי בירה (בקבוק), 300 סוגי אלכוהול ובתוכם 100 סוגי ויסקי איכותי ומגוון רחב של סינגל מאלטים. הלוואי והייתי בחורה של ויסקי, אבל המשקה הזה מתעקש לעצור אצלי בגרון ולא ל"רדת חלק" כמו חברים אחרים שלו. החלטנו שהערב יהיה בסימן בירות – אני הלכתי על בירות עם % אלכוהול גבוה ורונה חיפשה בירות עדינות וטעימות (כן יש דבר כזה).
פתחנו ב-"מרדסו" 10% אלכוהול ! ו"קריק" דובדבן 3.2% .אני אחרי כמה לגימות כבר חשתי בערפול קל, רונה לעומתי גמעה את שלה כאילו זה היה מיץ פטל והזמינה עוד אחד כזה בטעם תות.
חובבת נשנושים ידועה אני, ועל כן דאגתי להזמין לנו את קרפצ'יו הבית– המוגש עם רוטב סילאן-בלסמי, פרמזן, חסה מסולסלת וטוסטונים. הקרפצ'יו הולך טוב יותר כנשנוש ליד הבירה האיכותית מאשר קערת

הבייגלה המסורתית או הזיתים הדפוקים. הייתי זקוקה לעוד פרמז'ן והמלצרית הנהנה בתלתליה ונדמה היה לי שהיא כבר חוזרת אלי. הפרמז'ן הגיע קצת באיחור, אבל עם חיוך גדול מצידה – שדברים נעשים בחיוך הם מתקבלים אחרת. חייכתי אליה בחזרה והודיתי לה.
הבירה שלי באורח פלא נגמרה והזמנתי את ה-"טריפל קרמליט" 8.4% - שאכן הייתה יותר מקורמלת ומתקתקה – מזכירה קצת את ההוגרדן בטעמיה.
בתזמון מושלם אחריה הגיע הכריך שרונה הזמינה - רוסטביף ביתי משובח שהוגש בלחם מרוקאי פריך ומיוחד. טרפנו אותו, העדות היחידה לקיומו היה המיונז שצבע את הצלחת.
"פרלה" – את אכן פנינה. פתחת לנו את הסופ"ש עם טעם טוב, ללא ספק כשאעבור שוב בפינת הרחובות ויטל- פלורנטין אקפוץ ל"דרינק"נוסף אצלך.

חשוב שתדעו:
חווית ספורט בסגנון "פרלה" :אם אתם נטולי טלוויזיה מבחירה או לא, או אם בא לכם לצפות במשחקי כדורגל/כדורסל באווירה אחרת, בבר העישון של ה-"פרלה" משדרים משחקי ספורט בשידור חי עם סאונד מלא.
"שעות שמחות" ב-"פרלה" כל ערב בין השעות 16:00 ל 21:00 : בהזמנת בירה מהחבית, השנייה על חשבון הבית או מנה מתפריט האוכל בחצי מחיר.
מאת: דנה טבצ'ניק
פרלה – הפנינה של פלורנטין
בדרום העיר, ברחוב פלורנטין 8 פינת חיים ויטל שוכנת לה פרלה. פרלה חגגה כבר ארבעה ימי הולדת ומשנה לשנה היא רוכשת עוד ועוד מכרים וחברים.
מסעדה: פרלה
חמישי בערב קפצתי ל"דרינק" ב-"פרלה". כמוני כמוכם ודאי עברתם פעמים אין ספור ליד הפאב השכונתי הזה. הוא ממוקם בפלורנטין 8 פינת חיים ויטל. זו הצומת המרכזית בפלורנטין, שזכורה לי היטב ממסיבת הרחוב האחרונה ביום העצמאות בה נאלצתי להלחם על פיסת ס"מ רבוע ופילסתי דרכי בין ההמון בתנועות חתירה הלקוחות מעולם שחייה. בימים כתיקונם זו צומת שמנקזת אליה רבים מהבליינים שמגיעים לאזור. ככה סתם שתדעו – בשנת 1991 הכריזה עיריית תל אביב על פרויקט התחדשות אזורי. פרויקט התחדשות פלורנטין נפסק בהדרגה לקראת סוף שנות התשעים, אך יוזמות פרטיות נמשכו בה ונמשכות עד היום וכוללות שיפוץ מבנים ישנים, בניית בתי דירות עם אוריינטציה לצעירים, ופתיחתם של בתי קפה, מקומות בילוי, גלריות וחנויות מעצבים. פלורנטין ללא ספק שוקקת, בועטת ומתחדשת.

הקסם של פלורנטין הוא השילוב "ישן חדש" שלה. פאבים תל –אביבים, סושיה, יוגורטיה, ספא כלבים, ומנגד מרפדיות ועובדי כפיים של פעם.
"פרלה" יקירתנו מציעה מגוון אופציות ישיבה – אם תבחרו לשבת בפנים תיהנו מסאונד מעולה, אווירה מחשמלת ועיצוב שובה לב – קירות המסעדה המחופים ציפוי אבן, משרים תחושה עדינה וחמימה. לא מדובר בעוד בר תל אביבי אפל, או בבר בעל עיצוב יוקרתי ופלצני שגורם לך להרגיש לא בנוח.

עונג חשוב נוסף שמציעה "פרלה" הוא Back Room – חדר עישון חוקי עם בר מאוורר המאפשר בילוי המשלב את כל ההנאות: משקה, אוכל, חברה וסיגריה. בחוץ – יש את הטריבונה, ממש כמו במגרש כדורגל, שעליה תוכלו להתרווח עם החבר'ה ולתצפת אל הרחוב הפלורנטינאי השוקק. אנחנו בחרנו לשבת בחוץ, בחברתה של הבריזה הנעימה. שמח ב-"פרלה", עכשיו באביב זו העונה האידיאלית לשבת בחוץ ולהרגיש את הרחוב התוסס בערב. מלצרית מתוקה עם תלתלי "יהודית רביץ" צפופים התקדמה לעברנו כשתלתליה נותנים את הקצב. היא ברכה אותנו לשלום וחיוך גדול נפרש על פניה.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על