מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 16.12.2017


אחרי שלגמנו דרינק ראשון החלטנו לא לשקוע רק בקוקטיילים המדהימים והתעמקנו בתפריט. תחילה הזמנו סביצ'ה ברמונדי עם פומלה, בצל סגול, צנונית, נבטים וגרעיני דלעת בתיבול צ'ילי, טרגון ומרווה. ניתן לראות את רון מכין את כל המנות על הבר, עוד משלב פילות הדג. כמו אומן שולף רון לכל הזמנה דגים ממקרר הדגים השקוף ומכין את המנה בשלמותה מול עיניי הלקוח באסתטיות מוקפדת ומעוררת תיאבון. כך עקבנו בעיניים בורקות אחר הכנת כל מנה ומנה שלנו. טל, שלא חובב דגים במיוחד, ממש אהב את מנת הסביצ'ה ברמונדי, ואני התענגתי על כל ביס. כששאלתי את נדב מה סודה של מנת סביצ'ה טובה, הוא הסביר לי שטריות ואיכות הדג הם המרכיבים העיקריים בסביצ'ה. אכן ב"פאבלה" רואים את הטריות בעיניים! כשראינו איך רון מכין סביצ'ה בורי עם בורגול, קוביות פלפל אדום, מלפפון, נענע פטרוזיליה וצ'ילי, כל כך התלהבנו שלא נשארנו חייבים והזמנו גם מהצבעוני הזה. אחרי שליקטנו ביס ראשון הצהרתי לטל: "זו מנה ממש ישראלית". שילוב הבורגול, הנענע והירקות הופך את המנה לאהובת העם!

סביצ'ה בקונוס קוביות תפוח עץ ירוק, צ'ילי, שום, ג'ינג'ר וכוסברה הייתה ההמלצה החמה של נדב ורון. קוביות התפוח הקטנטנות נחו להן בקונוס פילו ותובלו כהלכה. טל "דג" לו כל ביס עם מזלג באופן חשדני. אני שמעתי להמלצה, אחזתי בקונוס עצמו ונגסתי בו כהלכה. החמיצות-חריפות של הסביצ'ה השתלבה מעולה עם הקונוס המפולפל גם הוא, וכל כך התענגתי על הקונוס שאפילו כשטפטף עליי בסופו, הרגשתי שכל דבר שווה את ההנאה. בין סביצ'ה אחד למשנהו לא הפסקנו לחבוק אחד את השניה ואת הקוקטיילים שלנו. רון לא חמל עליי כשכבר השתכרתי כלוט, ונתן לי עוד שוט הבית, עם שילוב וודקה ופירות יער. הייתי חייבת עוד טיפה להירגע, אז נדב פינק אותי ב'מלבי גרזן' – מלבי בשילוב וודקה. טל החל לחבוק אותי טיפה יותר בחוזקה. הוא היה כנראה שיכור מהסביצ'ה... בעצם אני כבר לא זוכרת ממה... ובגלל זה החלטנו שנחזור ל"פאבלה" בשבוע הבא, נעלה זיכרונות מסביצ'ה וקוקטיילים, וניהנה משידור חוזר של בילוי משובח במיוחד. לחיים!
מאת: מערכת ROL
זה מעניין!
ב"פאבלה" – סביצ'ה וקוקטייל בר תל-אביבי – זוכים האורחים בחוויה המורכבת מאוכל איכותי ומקורי המשולב עם הרבה אלכוהול טוב, בדגש על קוקטיילים מפתיעים
את רחוב קינג ג'ורג' בתל-אביב אני מכירה על בוריו, כולל כל חנות, סמטה ופיסת חנייה אפשרית. השבוע התגלתה בפניי פינה חדשה. בקינג ג'ורג' 79, ממש בצמוד לדיזנגוף סנטר, גיליתי את "פאבלה", בר-מסעדה אשר לה מרפסת הכי חמודה בתל-אביב.

המקום מבוסס כולו על טהרת הקוקטיילים ומנות הסביצ'ה. על הקונספט הייחודי הזה אמונים נדב ורון, שני השותפים שהחליטו לגלות לנו את עולם הסביצ'ה, מצידו של רון השף, ואת עולם הקוקטיילים, מצדו של נדב, ברמן עם ותק של עשרות שנים המתמחה בהרכבת והמצאת קוקטיילים. אז אחרי שגיליתי והתלהבתי החלטתי לפקוד את "פאבלה" עוד באותו שבוע לבילוי מתמשך ונהנתני במיוחד. אספתי את טל והמראנו ל"פאבלה". את החיוכים של נדב בכניסה לא יכולנו לפספס. רון, מהבר, גם הוא הוסיף קריצה, ואנחנו מצידנו התיישבנו על הבר שמחים ומאושרים. ברקע התנגנה מוזיקה במקצב ברזילאי חם ובאותה הזדמנות הסבירו לנו נדב ורון שמקור השם הוא בעצם שכונות העוני בברזיל, שעל אף פשטותן יודעות תמיד מקצב טוב וטעם טוב. ממש כמו "פאבלה" שלהם.

ממש שמחתי לגלות מקום שמתמקד בדברים הכי חשובים לי: אוכל ומוזיקה. להעלאת המורל וחימום הקנה הזמנו קוקטיילים. תפריט הקוקטיילים של "פאבלה" הוא אחד המיוחדים והמורכבים שבהם נתקלנו. אני, חובבת החריף, חמדתי את קוקטייל הצ'יליז, המכיל שילוב של וודקה וניל, פירות אדומים וצ'ילי חריף ענק צף בתוכו. טל לקח את '"דר פפר", קוקטיל המשלב אננס טרי, ליקר הדרים עם וודקה ופלפל שחור. שילוב היוצר טעם אניסי ומרענן. השקנו "לחיים" והיינו מרוצים ביותר כל אחד מכוסו. הצ'יליז שלי עשה לי שמח בפה. כל לגימה הותירה חריפות פלפלית ואלכוהולית כאחד. כל לגימה גם עוררה אותי יותר ויותר, כמו קפה של בוקר רק עם הרבה טוויסט מרענן.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על