מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום חמישי - 19.10.2017


בשלב זה התערב בחווית הבילוי שלי השף הצעיר, אורן בן הרוש, וזו היתה בהחלט התערבות מבורכת, כי הצליח להעביר בדרכו הקולינארית חוויה אמיתי של בר איכותי! עם השרימפס טמפורה הטבולים בקצותיהם ברוטב צ'ילי מתוק ומסודרים על שפתה של כוס מרטיני בוהקת כאשר כל שרימפס גדול ובשרני ורוטב הצ'ילי מהווה השלמה פיקנטית וטעימה. ועם פלטת האווז המעושן- פרוסות של אווז מעושן המושרות ביין שלאחר האפייה וההגשה על המחבת הלוהטת נמסות החתיכות על הלשון בטעם מענג.

לצד המנות העיקריות זללתי את סלט הבית, מנה מכובדת של ירקות, החתוכים בצורת סמל המקום- כוכב עם פינות מרובעות- מתובל ברוטב ויניגרט העשוי במקום ומהווה תוספת מרעננת למנות התפריט בעלות הנוכחות.

בזמן הפרסומות ובדקות האחרונות של המשחק, דודי סיפר לי כמה אנקדוטות פיקנטיות מהפן הרומנטי של המקום. מתברר שישנו תא שירותים אחד ידוע לשמצה, מתוכו ניתן לתצפת על הבר, ומתברר שמאז פתיחת המקום, לפני חודשים ספורים בלבד, האסלה נשברה 10 פעמים ואני משאירה לכם ולכן לדמיין את הסיבה לכך...

בנוסף סיפר לי כי בכל יום שלישי מתקיימות במקום הופעות רוק חיות המארחות את אליטת היוצרים והמבצעים בישראל וביניהם כנסיית השכל, חמי רודנר, דנה ברגר ועוד. ב-06.06 יופיע אריאל זילבר ואחריו יגיע תורם של ירמי קפלן ואסף אמדורסקי.

במשך המונדיאל אגב, המשחקים יוקרנו על מסכי ענק במקום, על התפריט ינתנו 20% הנחה למשך המשחק ומחיר כל הצ'ייסרים יהיה 10 שקלים בלבד.

לסיכום, אפשר בהחלט לקבוע ש"מוריסון" מוסיף תבלין מעורר וחיוני לסצינת חיי הלילה החיפאית.
מאת: מערכת ROL
מוריסון, ה-DOORS לחיי הלילה בחיפה
פיק-אפ עדכני עם טוויסט חיפאי; חלל מושקע ובר עצום מימדים; הופעות של מיטב היוצרים ושידורי ספורט חיים; אוכל טוב והרבה אלכוהול; יפים, יפות – ומה שביניהם. "מוריסון", נעים להכיר
מסעדה: מוריסון
בערב גמר היורוליג החלטתי להגיע ל"מוריסון", לאחר שבאחת מגיחותיי בחזרה צפונה לפריפריה החיפאית, שמעתי בהתרגשות מכמה מתושבי העיר על פתיחתו. את המגמה שהפכה לטרנד בכל הערים הגדולות - הפיק-אפ ברים - הביאו לחיפה 2 אנשי חיי הלילה וותיקים, הראשון, גל אלדר הפך לשם נרדף לברים איכותיים באיזור חיפה והקריות ושמו נזכר בנשימה אחת עם בר הלוגו בבת גלים, ממקימי הגובי דאנס בר, איש מפתח בבר הדב ועוד הרבה ברים חיפאים שהפכו שם דבר עם השנים ודוגמא למופת גם בתל אביב. השני הוא דודי בן חיים, שלאחר כ-15 שנים בסצנה, בהן הספיק להיות הבעלים של כל המקומות השווים ביותר בעיר (ה"כאוס", "NEXT", "החצר האחורית", מסעדת "מונגוליה", ה"גובי" ועוד), כבר מכיר את המגמות ורגיש מספיק לצרכים ולרצונות של הקהל החיפאי. בן חיים מקפיד לשלב את המקומות שלו עם טוויסט פיקנטי של חדשנות, ופה נכנס לתמונה "מוריסון".

מיד ברגע בו דרכה רגלי במקום, קשה היה שלא להבחין בבר עצום המימדים בצורת כוכב, בעל פינות מרובעות (תוכנן במיוחד כדי שכולם יוכלו לראות את כולם) שבגלל האירוע המיוחד היה מאוכלס ברובו מחובבי כדורסל מושבעים שבאו עם החברה לשתות בירה, לנשנש את צ'יפס הבית המעולה- אצבעות תפוחי אדמה המטוגנים על קליפתם ומומלחים בדרך ייחודית למקום (כן מתברר שיש דבר כזה) והתוצאה היא תענוג צרוף, במיוחד לחובבת צ'יפס שכמותי. הצופים הנלהבים שדאגו לעדכן אותי בכל התפתחות חשובה במשחק ע"י צעקות מחרישות אוזניים, אל מול מסכי ה-LCD הגדולים בהם שודר, ליוו את ביקורי במקום והעניקו לו אווירה שונה מהרגיל.

את הערב פתחתי עם כוס קברנה אוסטרלי טעים אבל מהר מאוד ביקשתי מהברמן התמיר, החתיך והחייכן, שיכין לי משקה בטעם של "מוריסון". הברמן בחר להשקות אותי באחד ממשקאות הסאוור של המקום והסביר לי (בורה שכמותי) כי סאוור הוא משקה העשוי מכהלים שונים שיכול ללבוש מגוון טעמים- וודקה מלון, תאנים, פסיפלורה ועוד- להם מוסיפים חמוץ מתוק, הכוונה היא לתרכיז מיוחד שבמוריסון, ההיפך ממקומות אחרים, מכינים אותו ממתכון סודי ביותר. ולכל התערובת מוסיפים פלחי לימון טרי ומגישים על בסיס קרח כתוש. והטעם בהתאם להשקעה!

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על