מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 18.12.2017


לינה חברתי הספיקה בינתיים להכיר את המורה הבא שלה לגיטרה. כנראה שהאנשים פה ממש איכותיים. תוך כדי היא לגמה כוס שלמה של צ'ייסר הבית שהיה משובח, לא מתוק מידי, לא חמוץ מידי, ופשוט טעים ומשפיע. "המעבדה" מחזיקה שלל קוקטיילים, שלהם מתכונים מיוחדים וייחודיים – כנראה בגלל דרך ההכנה של הקוקטיילים הם קרויים "המעבדה". התחלנו עם מתוק בפה של 'ביקיני בוטום' ממידורי, שנאפס אפרסק וסאוור. אחחחחחח זה היה טעים... ה'בקיני' הזה פשוט מחזיק לקיץ... מתאים בדיוק לצבעוניות עיצוב ב"המעבדה" ולחיוך של מעיין.

מבין הבירות בחבית: סטלה, הוגרדן, קלסברג, טובורג וגינס, לינה הזמינה סטלה, היא הייתה חייבת לחגוג את הצבעוניות הזו, בייחוד אחרי מציאת מורה לגיטרה! אני רציתי משהו חריף יותר תרתי-משמע, או אפילו תלתי-משמע, לכן הזמנתי 'צ'ילי בד' – בד אפל, שנאפס אפרסק, Y צ'ילי (ליקר צ'ילי חריף), סאוור ותפוזים. למרות שמעיין החביבה חששה שזה יהיה לי חריף מידי אני פשוט התענגתי על כל טיפה חריפות. "שורף זה המתוק החדש" הצהרתי בפני לינה. זו – שסיימה את הבירה שלה וכבר ראתה את התחתית שלה – התחילה לצחקק בחביבות יתר.
מהחלון הקטן נשקף הקור שבחוץ ואנחנו כבר היינו צריכות לפרוש. הפרידה ממעיין הייתה קשה, אך מרוממת רוח בשל הידיעה שברור שנחזור לחריף-צבעוני הזה. הרי תמיד יבוא לנו לשחק שוב עם אלכוהול בצד...
מאת: אודליה צדוק
ניסוי בטוח
"המעבדה" הוא בר שכונתי בו מבלים אנשים צבעוניים ומתוקים באווירה משוחררת עם מוזיקה מגוונת. במרכז החוויה התוססת של המעבדה ניצב בר מפואר, ממנו זורם ללא הפסקה אלכוהול משובח ויצירתי. תבואו. חם שם!
מסעדה: המעבדה
רחוב אלנבי התל-אביבי ידע עליות ומורדות בשנים האחרונות, אך חדוות הברים מעולם לא נגוזה ממנו. הרחוב תמיד ערוך לכל המינים, כל הסוגים, לכל בילוי של דרינק. צריך רק לבחור איפה עושים זאת. ישנה פינת חמד, קצת צבעונית מול כל הברים הקודרים סביב, טיפה יותר שמחה, כמו גן ילדים של אלכוהול, "המעבדה" שמה, והיא מוגדרת כ"בר הניסויים בבני אדם". מדובר על מקום שפשוט עושה קצת נעים בלב, גם כשקר שם בחוץ.

בחרתי את אחד הערבים היותר סוערים בשנה כדי לחנוך בו את "המעבדה". עטופות צעיפים, מעילים ושאר ירקות חצינו ברוח הסוערת את הדרך לעבר "המעבדה". כן, היינו מוכנות להשתתף בניסוי במעבדה ולצלוח את ההגעה. תהינו אם יהיה לנו נחמד. ובכן – לא רק שהיה נחמד. היה צבעוני ושמח.

את פנינו קיבלה מעיין, ברמנית חביבה שכל שנייה איתה היא תענוג צרוף, צריך לראות כדי להאמין. היא חייכה אלינו בחביבות וכבר הרגשנו מופשרות מהקור שבחוץ. התיישבנו על הבר והתפעלנו משפע הצבעוניות שעוטפת את הקירות סביב. שלטים-שלטים מודיעים על הלוז השבועי: ימי ראשון – ערב סטנד-אפ של מיטב הכישרונות, ימי שלישי – כל הלקוחות משחקים יחד חבילה עוברת, כן 'חבילה עוברת' בין הלקוחות ממש כמו פעם, עם משימות והפתעה בסוף – כבר אמרתי גן ילדים עם אלכוהול?
אנחנו הגענו ביום רביעי – יום של בירה ללא תחתית – אך בחרנו להתחמם עם צ'ייסר הבית של וודקה, בלו קורסאו ותפוזים. המשקה הכי צבעוני והכי טעים שתמצאו בתל-אביב. השקנו לחיים והבטנו בתפריט, הקור העז גרם לי לקרוץ למעיין שתפנק אותנו בקצת פופקורן, אחרת איך אפשר להגיע לשלב הבא?

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על