מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שבת - 21.10.2017


מרוצות עד הגג מהאוויר, האווירה והמוזיקה, החלו לזרום אלינו מנות הבשר. תחילה עלתה ובאה מנת מיקס נקניקיות. צ'וריסו, עגל ומתובלות כיכבו על הפלנצ'ה. ואוו הנקניקיות היו טעימות ועסיסיות, אך יותר מזה התיבול סביב עשה לנו שמח בפה. על הפלנצ'ה נצרבו עלי כרוב חצי מבושלים ותובלו בפלפל ומלח גרוסים, שיצרו חמיצות עדינה וטעימה. אני החרמתי לדנה את כל כרוב. פשוט לא יכולתי להתאפק. עוד לגימה מה 8.8 והגענו לשלב הדיאבלו. צ'יקן דיאבלו הגיעה – מנת עוף מפורק ללא עצם במרינדת "איגנס" עשתה לנו שמח עם טעם חרדלי ונימוחות אמיתית. כמה כיף ליהנות מעוף משובח!

מסטייק הדקה הכי נהנינו. תארו לכם, מחבת עמוקה נוחתת על השולחן, פרוסות סינטה צרובה נחות במחבת ומחביאות תחתן חצאי תפוח אדמה שלם צרוב (ממש קרטושקעס), בצל סגול צרוב ועגבנייה צרובה. כל זה ספג את הטעם של הסטייק. והסטייק, אוי הסטייק... יכול היה לשיר לנו סולו בפה. עם סטייק כזה טוב מי צריך תוספות או בכלל ירק. פשוט עטנו על השלל ולא יכולנו להפסיק. הסטייק כמובן היה דקה ונימוח. כל פיסה בו נשארה עסיסית. מרגישים שהאנשים במטבח של "איגנס" מקצוענים ששלפו את הסינטה בשנייה הנכונה. כשסיימנו לחגוג עם הסטייק, ודנה שפכה מחמאות על "איגנס", אני התייחדתי עם הירקות הצרובים. כל ביס מעדן. כל לגימה תענוג. ממש אירופה זה כאן.
מאת: מערכת ROL
לילה טוב אירופה
בר "אגנס" הרחובותי הביא אלינו את אירופה עם אלכוהול טוב, בעיקר בירות שוות, בשרים נהדרים לצידו, ואווירה חו"לית מדויקת. תבלו!
השילוב המוצלח של בירה ובשר טוב מוכיח את עצמו מאז ומעולם. כל אירופה מתהדרת במסבאות המגישות בירה ולצידה נתח בשר עסיסי או נקניק משובח. ואנחנו – בצעדי ענק הולכים ומתקרבים לאיכותיות האירופאיות. אני לא מדברת רק על תל-אביב, אלא על בשורה חדשה שבאה מכיוון רחובות. ממש בצמוד לפארק המדע נפתח לפני מספר חודשים בר-בשר, "איגנס" שמו. הדבר הבא שאתם חייבים לחנוך. "איגנס" בר-בשר הכשר והחדש הוא הדבר הבא של בשר איכותי, בירות מחבית, עיצוב יוקרתי ומסיבות מדי יום שלישי.

לחנוכת ה"איגנס" הפרטית שלי החשתי פעמיי מתל-אביב ולקחתי את דנה, החברה הביולוגית שלי, שחיה את פארק המדע יום-יום. לחניכה הזו הקדשנו ערב שלם. ידענו שאנחנו הולכות למקום מיוחד, אך לא ידענו לאן אנחנו נכנסות. המתחם הפנימי של "איגנס" מעוצב כבר אקסקלוסיבי. מגוון כיסאות גבוהים, גשר בירה עם שישה ברזי קרח משקיף אל כולם מבעד לבר, כאילו יודע שאנחנו בסוף נטעם משהו ממנו, כשמאחוריו קיר אלכוהול גדוש. מהתקרה משתלשלים מאות בקבוקי בירה ירוקים, כמו להזכיר לנו תמיד שבאנו לחגוג. בקיר המראה הגדול חבויה פלזמה. במתחם החיצוני פרושים שולחנות בר אינטימיים. כל שולחן מגיע עם תאורה צמודה, שיוצרת הרשה אינטימית גם בחלל הפתוח. ממש עיצוב רמיזות קטנות... באנו רק ליהנות.

דנה תפסה לנו מהר מקום בחוץ. למרות שהיה זה ערב יום שני סתווי, ה"איגנס" היה מלא. צמד בנות, קבוצת חברים וכמה אנשי עסקים שבאו להטביע את יגון יום העבודה בבירה מהחבית. כן, כולם חבקו כוסות בירה. ממש כמו בסיום יום עבודה באירופה. מור המקסימה שירתה אותנו. מסתבר ש"איגנס" מתמחת במטבח הבשרי. נקניקיות, סטייקים, המבורגרים ושלל בשרים מעטרים את התפריט. לנו זה רק עשה רעב בבטן. מור המליצה על מיקס נקניקיות הבית, צ'יקן דיאבלו וסטייק דקה. מכיוון של"איגנס" יש כשרות, נתנו לה או.קיי. לעשות מה שהיא רוצה.
כשרצינו להרוות צימאוננו לא יכולנו להשאיר את ברז הקרח עומד, והזמנו Jem's 8.8 – מדובר בבירה ממבשלת בוטיק מפתח-תקווה המייצר מגוון רחב של בירות. הבירה 8.8 נקראת על שם אחוז האלכוהול שבה. היא בסגנון אייל עוצמתי בלגי ויש לה מתיקות לא מבוטלת. השקנו לחיים ושמחנו כמה כיף נפל בחלקנו לחגוג ככה באמצע השבוע. השולחנות סביב התמלאו אנשי עסקים מחו"ל שעובדים בפארק ונתנו קצת מבטא וקול אירופאי למקום. עם האקסקלוסיביות של "איגנס" הם בטח הרגישו בבית.

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על