מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017
מבחוץ ונימוח מבפנים, והיווה תוספת שתופסת.

עוד לפני הזלילה הגדולה (איזה כיף שגם בבר אפשר לאכול ארוחה מלאה!) הרטבנו את גרוננו בוודקה ואן-גוך דאבל אספרסו, עליה המליצה לנו הברמנית היפהפייה אביטל. אין ספק שאביטל יודעת על מה היא מדברת, שכן הוודקה הייתה פשוט שוט אולטימטיבי לחימום הקנה. קוקטייל B-52 היה על תקן הדרינק שמוריד את האוכל ומפנה טיפה מקום לעוד אלכוהול – הרי באנו לחגוג את היציאה מהבועה!

האווירה התחממה בעזרת אפל סאוור עם קרח גרוס בשבילי, ופיג' סאוור ממסטל לדנה. שתי היצירות המשובחות האלה, מעשה ידיה המבורכות של אביטל, עזרו לנו להתחבר עם חצי מיושבי הבר, וכן – מסתבר שכולם כבר מכירים את הקסם של "אידאה". החבר'ה החדשים שלנו שכנעו אותנו להישאר לעוד דרינק: מדנס (מידורי, מליבו, מיץ אננס וליים) לי, וקרייזי סאוטרן (סאוטרן קומפורט, שנאפס אפרסק, קראנברי וסאוור) לדנה השיכורונת.

שבעות ושמחות אמרנו שלום לכל החברים המלהיבים מ"אידאה", והגענו לתובנה חשובה שתלווה אותנו להבא: "באידאה מומלץ לבוא מוקדם – ועוד יותר מומלץ להישאר עד אור הבוקר!"
מאת: אודליה צדוק
!I have an idea
רוצים בר שאפשר ליהנות בו גם מדרינקים (מצוינים!), גם לאכול כמו במסעדה (משובחת!!) וגם להכיר חברים חדשים (ומלהיבים!!!)? בואו ל"אידאה", בר שהוא גם בית כבר יותר מעשרים שנה
מסעדה: אידאה
יש ברים שכאילו נולדו בשבילך, כאלה שאתה מרגיש בהם בבית. כתל-אביבית בנשמתי, זה לרוב קורה במקומות אופנתיים בעיר הגדולה. הרי למה לי לצאת מן הבועה? אבל לא מזמן נפרץ המחסום, כשבת דודתי דנה הזמינה אותי לבר ראשל"צי בשם "אידאה". הדמיון בין "אודליה" ל"אידאה" פשוט קרא לי לבוא – אז באתי, וטוב שכך.

כיאה לבר שהוא גם בית, ה"אידאה" שוכנת בלב שכונת מגורים, ופועלת בהצלחה מאז שנות השמונים העליזות – מה שנקרא מוסד ותיק. הבר צבר לו קהל לקוחות איכותי ומסור, שפוקד את המקום אפילו כמה פעמים בשבוע, ובנוסף ניתן לפגוש שם גם "בתולים" שנהנים מפעם ראשונה ב"אידאה" שהיא בעצם פעם ראשונה בבית. כשנכנסנו, שמנו לב שרוב האנשים אוחזים בכוס בירה. בהמשך גילינו את הסיבה: מגוון רחב במיוחד של בירות מהחבית – אפלכם, בלנד, פאולנר, היינקן, גולדסטאר מרפי'ס, ועוד ועוד. חייכנו לנו ותפסנו שני מקומות על הבר, שכבר היה כמעט מפוצץ. את הרקע מילאו קלאסיקות רוק, ואנחנו חיפשנו משהו שימלא לנו את הבטן. כשנודע לנו של"אידאה" יש קצב בשרים ייחודי, וכל מנות הבשר עשויות מבשר טרי ומתערובת ייחודית ל"אידאה", החלטנו להזמין מכל הבא ליד: קבבוני הטלה בטחינה לא היו מביישים אף מסעדה, בזכות שמנוניות מדויקת ועסיסיות מעולה, השניצלונים שנעשים במקום היו בשרניים וטובים, ומנת הבית המפורסמת, הלא היא המבורגר "אידאה", הייתה לא פחות מיצירת מופת שטובי השפים יכולים ללמוד ממנה. חוויה שאין דומה לה!
הום פרייז על מצע חסה ועגבניות הגיע חריף וחם, קריספי
הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על