מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שלישי - 17.10.2017


המשכנו עם פיג'לינג סאוור, שאליו נלוו מנת הפרגית הקריבית ומנת הסלמון. לא יכולנו להשאיר את המנות הללו על הכתב בלבד, ובצדק. הרוטב הקריבי, שמבוסס על צ'ילי ופאפאיה, הוכיח שיש מסעדת חוף עם אוכל טוב! מנת הסלמון הייתה מפתיעה במיוחד, והגיעה על מצע ניוקי וברוטב עדין של שמן זית ועשבי תיבול מעודנים. פשוט מעדן לחיך. זה בחר בפרגית וזו בחרה בדג. גם בזוגיות שלנו יש חלוקה שווה וצודקת! שנינו המהמנו בהנאה, קשובים לרחשי הגלים ברקע.

עייפים ומרוצים לא יכולנו לוותר על קינוחים. קינוח הבית נראה לנו מושלם, וצדקנו! מדובר בגלידת וניל, עליה שערות חלווה ונטיפי טחינה גולמית וסילאן וגם – פקאנים מסוכרים. הסיום המושלם שלנו. זו התעסקה בחלווה וזה דג לה פקאנים מסוכרים שהוטבעו בגלידת הווניל העדינה. אחרי כל המתוק הזה עוד רבצנו לנו שעה ארוכה עם בירות, גינס לו וקורונה לה, ובהינו באופק. כמה נהדר ושליו. רוצים גם? תבואו ל"האני ביץ'".
מאת: אודליה צדוק
דרינק מול הים, מתאים לכולם
"האני ביץ'" בר-מסעדה ממוקם להפליא על שפת ימה של תל-אביב, ממש בקו הגבול הדמיוני שלה עם יפו. הדבר מספק לו נוף ים משובח ואווירה נהדרת והופך אותו למקום שכיף לשבת בו לאיזה דרינק של סוף היום
במקום שבו נגמרת תל-אביב ומתחילה יפו, בין העיר לים, איפה שנגמר הרעש ומתחיל השקט, בין ערבים ליהודים, והכי הרבה בין תיירים מכל העולם, על חוף הים האחרון בחזקת תל-אביב, נמצאת פינת החמד האני ביץ' – בר-מסעדה תחת כיפת השמיים – הוא בדיוק המקום בו אפשר להתרווח על ספות משקיפות לים, לזכות במנת בריזה עדינה, מימין תל-אביב, משמאל יפו, ובלב הרבה נחת.

כיאה לשילוב בין כל העולמות שסובב את המקום, התפריט של האני ביץ' משלב בין מטבחים בינלאומיים. ניתן למצוא שם פרגית בנוסח קריבי, סלט יווני, ניוקי איטלקי, המבורגר אמריקאי, וסלט ישראלי. וכמובן שאפשר גם לשתות. תפריט אלכוהול וקוקטיילים נרחב וראוי ממתין לכם לצד תפריט האוכל.

אנחנו הגענו להאני ביץ' באחד הערבים. לא היה קר והבריזה הים-תיכונית שזרמה באוויר הזמינה אותנו להתיישב על הספות הלבנות, להשקיף לים, ולנשום עמוק. לנקות את כל היום שעבר. היינו חייבים להרוות את צימאוננו ולשכר את מוחנו אחרי היום המטורף. שרה-לי, המלצרית הבינלאומית המקסימה שלנו, המליצה על מרגריטת היום – עם פירות יער, טריפל-סק וטקילה. וואי כמה שההמלצה הזו הייתה טובה. במרגריטה שכזאת לא נתקלים כל יום, ללא מתיקות יתר, ואפילו עם נגיעות מרירות שרק משביחות את טעמה. פטה כבד מצופה באגוזים עם ריבת תותים ביתית, הייתה התחלה נהדרת לערב הזה. הפטה היה נימוח ואליו התלוותה ריבה אדמדמה נהדרת. חציל בלדי הייתה גם היא מנה נהדרת (וגדולה מאוד).

הדפס כתבה שלח לחבר
7060 מסעדות במאגר
”  “ על