מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום ראשון - 17.12.2017


בין לבין חגיגת הכדורגל נמשכה, המחצית הסתיימה. תם לו פרק הראשונות. הרעב החל לחצוב ולהתאוות לעיקריות. דנה, מקסימה אמיתית, ליוותה אותנו לאורך כל הארוחה בנועם והמליצה גם על העיקריות. עיניה הבורקות וחיוכה הרחב לא הותירו לנו ספקות שאנחנו עומדים ליהנות. אנטרקוט 300 גרם של תאוות בשרים צרופה הונח על צלחת צחורה וגדולה. הנתח הוגש במידת M לפי בקשה, וורדרד לו בפנים, צלוי ושזוף למהדרין מבחוץ. לצדו הום פרייז פריכים ולא שומניים וסלט ירוק עם שרי, פרוסות בצל סגול פריך וויניגרט נעים לחך, שהוזלף במידה הנכונה ונתן טוויסטינג חומצי מרענן למנה האדמתית הברוכה. מן העבר השני נדגמה מנת ים. פילה בורי משובץ בחמישה תבלינים (חרדל לבן, חרדל שחור, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח), שהיה נימוח וטעים להפליא. לצדו מרקחת עזה של לימונים כבושים, רוטב צ'ימיצ'ורי מלטף, חציל "שרוף" שלם עם ניחוחות ברורים של אש, ואורז "אחד אחד" – טעים. הכל חבר ליצירה מעניינת, סותרת, סינרגיית טעמים בעלת קווי עומק מגוונים.

המחצית השנייה הסתיימה ובאה ההארכה. הקינוחים ליוו את שני השערים הסנסציוניים שהובקעו בזה אחר זה בשתי הדקות האחרונות של המשחק. לגראנד פינאלה בחרנו בטרפלס קפה שוקולד עצמתי וטעים ופנקוטה אספרסו נימוחה ועדינה.

היה כיף ב-BAROLO. האוכל טעים ומוגש בהקפדה יתרה, השירות חמוד, סימפטי מאד ועוטף בתחושה נינוחה, החלל צבוע בגוונים סמוקים של חום, המשרים הדר וחמימות קלילה, האנשים נהנים סביב, המוסיקה טובה והאטמוספרה איכותית ומאד נעימה.
מאת: רועי שטיינברג
תפסתי ראש טוב על ה BAROLO
המונדיאל כבר כמעט מאחורינו, והבארים והמסעדות עומדים לקחת נשימה עמוקה ולחזור לשגרה המבורכת, והטיפל'ה רגועה מדי. BAROLO הפתח-תקוואי הוא בדיוק המקום שביקור בו בכל ימי השנה יחזיר אליכם את אווירת הקרנבל החגיגית, יענג את בטנכם וישמח את לבכם עם אלכוהול משובח ואוכל מצוין. לכו על זה!
מסעדה: Barolo
כשהייתי קטן, אבא וסבא, חובבי כדורגל מושבעים, החליטו לקחת אותי למשחק של הירוקים. ישבתי על הטריבונה, כמעט ולא הצלחתי לראות את השחקנים. הם נראו לי כמו נמלים קטנות שרצות על הדשא ובעיקר עומדות במקום ולא מבקיעות שערים. כולם עמדו כל הזמן והסתירו, אם להודות על האמת גם די הסריחו, ברכו את השופט בקללות וירקו לי על הראש קליפות שחורות ורטובות. מאותו רגע הבנתי שזה לא בשבילי. אותי עניינו ענפי ספורט אחרים. שיחקתי טניס במשך שנים. אז כמו שהבנתם, אני לא שייך לאוהדי הכדורגל. משהו במשחק הזה לא ממש מתחבר לי. לא מעורר אותי. הוא ארוך מדי וחסר את האקסטאטי, את התזזיתי, את הריגוש הבלתי פוסק ששומר במתח ערני. אבל אתמול, ב-BAROLO, זה היה אחרת. על מסכי פלסמה גדולים, חצי גמר גביע העולם – איטליה מול גרמניה. המקום רוגש, סואן, המשחק מותח ומורט עצבים, והניצחון מפתיע ופשוט יפה.

נכנסנו פנימה, שנדלירים סקסיים נשפכים מהתקרה, צבעם אדום לוהט, והאווירה במקום נהדרת. לפני המשחק קיבלה את פנינו מוסיקת צ'יל אאוט מרגיעה, רילקסינג motion באיזי דרייב, בלי לחץ, עם הרבה פאסון. קיר יינות עצום ממדים, המתנשא עד התקרה הגבוהה, תפס את העין עם מבחר אדיר של בקבוקים. הבר ריבועי, נבון, יוצר קשרי עין נוחים ונוטע תחושת "היכרות" בין היושבים. סביב לו פזורים בוטים נוחים עם ספות שחורות מפנקות ושולחנות עץ כהים. בחוץ – דק, אוורירי ונינוח, למי שרוצה ליהנות מהבריזה הטובה. המקום משדר מכובדות ראויה.

עם המחצית הראשונה פצחנו בראשונות. המנות שיצאו מהמטבח לא הותירו אותנו אדישים. מעוצבות יפה, הריחות מגרים. קרפצ'יו סינטה בכבישה קלה של תבלינים, רוקט, פירורי פרמז'נו ושמן זית הוגש עם לחם מפצפץ וחמים. הפרוסות הדקיקות גולגלו ברוטב המתובלן, אכלסו בקרבן את פירורי הגבינה הארומאטית הדגולה, הונחו אחר כבוד על פרוסה בריאה וחמה ומצאו את דרכן לקיבה מרוצה. פיסות מאפה הבית קלויות בגריל בשמן זית ומלח גס, עם סלסת עגבניות עוקצת בחן, זיתי קלמטה ופרמז'נו, הונחו ליד וחוסלו חיש קל. ואם לא די, אין ארוחה מושלמת בלי איזה סטרטר אנטיפסטי מעניין. זה שנחת על שולחננו היה חגיגה יפה לעין והכי חשוב – טעימה: פרוסות חצילים, יתדות בטטה, פלפל אדום בשרני ושלם, פטריות שמפניון טריות וכפיסי קישואים, נאפו ונצלו בשמן זית עם קרם חציל שרוף, סלייס של פטה צאן, גוואקמולי וקרוסטיני שום.

הדפס כתבה שלח לחבר
7085 מסעדות במאגר
”  “ על