מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line

פורטל רול - מדריך מסעדות ומגזין אוכל. מכיל מידע אודות אלפי מסעדות, בתי קפה ופאבים. בנוסף מצרף קופוני הנחה, מתכונים, קייטרינג וסדנאות בישול.

יום שני - 11.12.2017


העיקריות הגיעו כבר עם צקלון של ציפיות, שנבנו על בסיס הראשונות המשובחות, ואכן עמדו בהן לגמרי. מנה נאה של פילה סלמון איכותי הוגשה ברוטב מיוחד של גבינת סנט מור, נגיעות שמנת מעודנות, רחש לימוני, נגיעות טרגון ואגוז מוסקט מעניין, בתוספת אורז, שעועית אדומה וגזר. הסלמון, שהיה קריספי בעורו ורך כחמאה בבשרו, השתדך נהדר לרוטב, שהוסיף לו נפח והצליח לעניין בגווניו היצירתיים. נתח אנטריקוט בן 300 גרמים נלקח כעזר מנגד בגזרת היבשה. זה הוגש, בהוד בשריותו המיושנת והנפלאה, ברוטב עשוי יין אדום ופלפל גרוס טרי, בתוספת פירה מצוין ופיסות מעוצבות של גזר וסלק בגוון מקורמל קלות, כשאספרגוס מעטר מעל. יופי של מנה.

הקינוחים היוו גראנד פינאלה ראוי לחוויה היפה. אצבע שוקולד עשירה, מקינוחיו המיתולוגיים של המקום, הצדיקה את הרפיוטיישן הנפלא שאספה עמה במהלך השנים הרבות בהן הוגשה. קרם הברולה שנלווה ליד היה מן הזן המקפאי, גלידתי, והיה ונילי וטעים במיוחד. שני כדורי גלידת וניל שמנתית ועשירה הוגשו יחד עם שני הקינוחים הנהדרים, והחליקו את סוף הערב בצעדי ריקוד יפים של השראה.

45 שנים הפאב הזה קיים. תקשיבו לי טוב טוב, 45 שנים! המקום מפוצץ אווירה חיובית וטובה, בעלים דואג ושירות נהדר. I REST MY CASE.
מאת: רועי שטיינברג
ארנולד – פאב עם ניסיון חיים
מסעדות וברים בני עשרות בשנים נדירים במחוזותינו, אבל כשהם כבר בנמצא הם מספקים לאורחיהם חוויה אחרת. חוויה שהזמן הטביע בה את חותמו, בביסוס ניסיון חיים, כוונה ורצינות והמון אהבה. פאב "ארנולד" התל-אביבי הוא בדיוק מן מוסד שכזה.
מסעדה: ארנולד
תקופה רוגשת עוברת על כוחותיי, ואולי ממש בגללה חיפשתי לי אי של שפיות, אי של שלווה. אם תרצו, מיתולוגיה להתרפק עליה, שורשית, שלמה, בקיצור – פאב שהוא בית. "ארנולד" קפץ בבייסיק אינסטינקט של רגע, מקום מעוצב יפהפה אך ללא יומרה, איכותי ועשיר בתוכן אך לא פלצני.

בתווך הנעים והמאוורר של מגרשי הטניס של הדר יוסף, נח לו הפאב המיתי "ארנולד" כפנינה בוהקת למרחקים. אותי הוא שבה. אם תשאלו אותי, אתם חייבים ללכת! יפה שם, וכל כך טעים. המקום מעוצב כפאב אנגלי נעים, ספון עץ אך לא "חונק" ומהודר. וילונות חמימים מרפדים את חלונותיו, ספות נאות משובצות בחללו, ואריחי זכוכית מצוירים מוסיפים נופך מיוחד ולא שגרתי לאווירה הפנטסטית ששורה במקום. אווירה אשר מתאימה במיוחד לדרינק לעת ליל או לארוחה טובה עם החבר'ה, אם כי עלי להודות שבה בעת מספקת גם את הרומנטיקה הדרושה לדייט מהסרטים. על המטבח מנצח לו השף אלון ראובן פור ביד רמה, ומפיק תחת ידיו מאכלי תפארה מענגים ומוקפדים, העושים שימוש במוצרים טריים אשר משתנים בהתאם לעונות השנה וצבעה של הרוח.

קנקן מים צוננים ובירה אסאיי נהדרת הביאו עמן את בשורת הראשונות המיוחדות. רול קדאיף ממולא בחצילים (ללא ספק התמחות המקום), גבינת פטה איכותית ורצועות ירקות, הבליח בתצורת סושי על צלחת מעוטרת עיטורי רוטב מרפדי תאווה, וחוסל תוך שנייה. לצידו, נבחר חציל נפוליון, מגדל תמיר של שכבות חציל מטוגן (התמחות המקום כבר אמרתי?), פרוסות נימוחות במיוחד של גבינת עזים ארומאטית, פיסות בשרניות וטעימות במיוחד של גרבדלקס סלמוני כתמתם ומשגע, ורוטב צ'ימיצ'ורי עוקצני, שחיבר בין רכיבי המנה בשובבות חיננית. היה מעולה!

הדפס כתבה שלח לחבר
7084 מסעדות במאגר
”  “ על