סדנאות שוקולד - נטע בשביל השוקולד

סדנאות שוקולד

השוקולד של נטע:

מגוון מוצרי השוקולד שלי, אותם אני מייצרת מחומרים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים ועם המון אהבה, הוא גדול.
אציג לפניכם כמה דוגמאות ממה שיש לי להציע וכל מה שנותר לכם לעשות הוא לבוא, להתרשם ו/או להזמין בטלפון.
את העבודה הקשה אני כבר אעשה, בשמחה ומכל הלב...



עובדות על שוקולד:

חושקים בו, מתמכרים לו, ולא עומדים בפניו... השוקולד האהבה לשוקולד היא בת מאות שנים.
מקורו של השוקולד הוא במקסיקו שם הוא נקרא "מתנת האלים" והיה נאכל רק
באירועים מיוחדים מלווה בטקסים מסורתיים.

ישנם שלושה זנים של עצי קקאו אשר בפוליהם משתמשים להכנת השוקולד:

1. קריולו טעמו מריר פחות וארומטי יותר
2. פורסטרו הוא הזן הפורה יותר
3. טריניטריו
הכלאה בין שני הזנים הראשונים

השוקולד וסגולתיו לטענת חוקרים אמריקאים, השוקולד האהוב עלינו גם טעים וגם בריא.
המחקר העלה ששוקולד עשיר בפלבון, חומר המפריש נוגדי חמצון, מסייע לשמור על לב בריא
ומחזור דם תקין ומפחית קרישת דם, מצבים העלולים לגרום להתקף לב או שבץ. המחקר אישש
מחקרים קודמים, לפיהם הקקאו פועל כמנת אספירי, המסייע בהפחתת קרישי דם. חפיסת
שוקולד מריר קטנה מכילה כמות פלבון המצוייה בשישה תפוחים, 4.5 כוסות תה, 28 כוסות
יין לבן או 2 כוסות יין אדום. השוקולד מכיל את החלבון המשמש לגדילה, מסייע לחלוף
רקמות ולמערכת החיסון, בעל שומן עשיר בחומצות שומן ידידתיות, המפחיתות כולסטרול בדם
ומונעות את חמצונו והשפעתו השלילית על כלי הדם נמצא כי התאוברומין שבשוקולד מסוגל
לעצור שיעול עיקש, המרכיב יעיל פי שלושה מהקודיאן, אשר נמצא בתרופות לטיפול מונע שיעול.






מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line