כתבו עלינו - באפלו סטייק האוס - Buffalo Steak House

1.3.21
Until Buffalo Steakhouse's arrival onto the restaurant scene almost three years ago, I never felt excited about going out for dinner. Maybe Buffalo simply reminds me of home with its rustic d?cor. Maybe because the service is opposite of what you normally get in an Israeli restaurant. Or maybe I love going to Buffalo because I know that the moment my food arrives; I'm in for a treat!

I have a few friends who say that Buffalo is hit or miss. They say that some days the food's amazing and other days not. I don't know if it's just luck but for me, every visit to Buffalo has been a hit!

My onion rings are consistently crispy, my buffalo wings are always tangy and my Carpaccio is always paper thin and melts in my mouth. To my surprise and delight, Buffalo has added savory, delicious sweet potato fries to their appetizer menu.
On to the main courses, which are served promptly with a smile. For me, it's a no brainer; either fillet of beef done medium rare will grilled veggies or chicken livers glazed in real Canadian maple syrup with mashed potatoes. I have NEVER been disappointed by these delectable dishes. Other family favorites are the entrecote steak, which is juicy and hearty, the pargit steak which has a little bit of a spicy kick or the classic burger. From experience, if you don't like your burger pink, do yourself a favor and order it medium well. I find that in a lot of Israeli restaurants, the kitchen undercooks hamburgers.

If you have room, you must try Buffalo's homemade chocolate souffl?. It's made with love by Kfir, Buffalo's chef. Apparently this souffl? is Kfir's baby and he doesn't allow anyone else to make it!

Like I said before, Buffalo has always been a hit for me and my family. If you haven't tried it, you are missing out! If you have tried it and have been disappointed, make a reservation, tell the person that you speak with on the phone that you are trying the restaurant again after a less successful experience and they will do their best to make you a Buffalo lover like me!

12.1.12
"למסעדת באפלו! ביינו בבר מצווה כ-70 איש אני רוצה לומר שהגענו דרך המלצה של ירושלמים שאומרים: שסטייל המסעדה הוא כמו שנקין בתל אביב, אז לכן היה חבל על הזמן, המלצרים תקתקו ושאלו כל פעם אם חסר או משהו או שצריך משהו, מנהלת האירועים הייתה איתי כל הזמן בקשר רציף לפני האירוע ובעת האירוע, האוכל היה טעים וסוף הדרך ואשמח לתת המלצה בחום! סיגל ארביב".

בנק דיסקונט ת"א 15.9.11
"לצוות מסעדת באפלו, נהננו מאוד מהאירוח, האוכל הטעים והשירות האדיב. במסגרת גיבוש של אגף הייעוץ בבנק דיסקונט החוויה הקולינרית השלימה את הטיול".

18.8.11
צוות באפלו היקרים! מושלם, מושלם, מושלם, הכל היה מושלם! אירוע יוצא דופן, האוירה נעימה, המלצרים אדיבים, אירחתם את כולנו באדיבות, רגישות וברוחב לב ויד. מודים לכם על אירוח נפלא ובעז"ה בבר מצווה הבאה, משפחת שמילוביץ".

בנק הפועלים-סניף הרצוג 24.7.11
"צוות באפלו היקרים- אין עליכם בכל העולם! החברה כ"כ נהנו שביקשו מהבעלים לחזור לפה שוב. הייתם מדהימים, אדיבים, והאוכל היה סוף הדרך, המשיכו כך ותגרפו המון הצלחה! גלית תורג'מן".

עיתון "הארץ" דה מרקר 21.7.11
"לכל צוות באפלו- תודה רבה על אירוע מושלם, האירוח, ההגשה, האוכל, הכלה כל היה מושלם! המון תודה על הכל, סנדרה..."

מרכז רפואי בני ציון חיפה 22.6.11
"ארוחה טובה ומוצלחת, האוכל ירד טעים וטרי, שרות מעולה ויופי של מסעדה. כל הכבוד לצוות..."

מיה 16.6.11
"למסעדת באפלו, נהנו מאוד לחגוג מאורע הבר מצווה של בננו מאור, השירות היה אדיב, האוכל מעולה ונחזור לכאן בכיף בכל הזדמנות..."

 


מסעדות | אוכל | קופונים | הנחות | ROL - Restaurant On-Line