הקצפת של החיים הטובים .. ברוכים הבאים לספינת הדגל שלנו-
הבירות של מבשלת הגולן ממשפחת בזלת- פילזנר, אייל ענברי, חיטה ודאבל בוק,
כל בירה טרייה והסיפור הייחודי היוצר אותה. המראה, הטעם, הארומה. להרגיש ולהתרגש.

 



בזלת אייל ענברי:


בירה טרייה ולא מסוננת העוברת תסיסה שנייה בבקבוק, מעוננת ומכילה משקע שמרים טבעי.
הבירה מורכבת ועשירה בעלת צבע ענברי עמוק. השילוב היחודי והמתוחכם של מכלול מרכיביה מייצר טעמי מאלט עשירים לצד נגיעה כישותית וקורטוב ציפורן. בירה בתסיסה עלית השייכת לקבוצת הבירות שזוכה להערכה גדולה ברחבי העולם. בירת האייל ענברי שלנו נוצרה שהשראת 3 סגנונות אייל: הגרמני, הבלגי והאירי.
רכיבים: מים, לתת, כשות, חיטה ושמרים.
6.4% אלכוהול בנפח. דרגת מרירות 22 EBU ,טמפרטורה מומלצת להגשה 8-12 מעלות.
 

בזלת פילזנר:


בירת לאגר טרייה אשר עברה סינון רך. ניחנת במרירות עדינה שמורגשת בשתיית הבירה אך אינה ניכרת בסיום לגימתה אז מתגלה ניואנס דק של מתיקות קלה.
בירה קלאסית מרווה צימאון ומעוררת תיאבון. תהליך הייצור- בזלת פילזנר עוברת תסיסה ראשונה במהלך שבוע ולאחר מכן תהליך הבשלה במשך 4 שבועות לפני הבקבוק.
רכיבים: מים, לתת, כשות, חיטה, שמרים.
4.9% אלכוהול בנפח. דרגת מרירות 27 EBU , טמפרטורת הגשה מומלצת 9 מעלות."



בזלת דאבל בוק:


בירה שמקורה בגרמניה ונחשבת לבירה עונתית בד"כ בעונה הקרב. בירת לאגר טרייה, כהה וחזקה. השילוב שבין התערובת הייחודית של סוגי הלתת השונים והכישות שנבחרה יוצרים בירה בעלת גוך מלא עם טען מאלטי עשיר בגוונים של קפה ושוקולד המושלמים בארומה כשותית נעימה. המרירות הנמוכה של הבירה מאזנת את מתיקות הלתת. כל אלה מעניקים לשותה אותה הנאה שקשה למצוא בבירות אחרוץ. האלכוהול הגבוה מעניק חום ונועם לגוף. עבורנו בזלת דאבל- בוק משולה ל "הרגשה נהדרת בתוך הכוס". תהליך הייצור: בזלת דאבל-בוק עוברת תסיסה ראשונה במשך 10 ימים ותהליך הבשלה במשך חודשיים במיכלי נירוסטה.
8% אלכוהול בנפח. דרגת מרירות 20 EBU ,טמפרטורה מומלצת להגשה 8-12 מעלות.

 


בזלת חיטה:


בירה שסגנונה כיום עולה ברחבי העולן, במרבית המקומות מייבאים אותה מבוואריה. בירה טרייה ולא מסוננת העוברת תסיסה שנייה בבקבוק. מעוננת ומכילה משקע שמרים טבעי.
ניחנת במאפיינים פירותיים ייחודיים עם ניחוח מודגש של בננות וצד חמיצות מעודנת מרעננת ומרווה.
תהליך היצור- עוברת תסיסה ראשונה במהלך 3 ימים ותהליך הבשלה של 3 שבועות בבקבוק.
5.1% אלכוהול בנפח. דרגת מרירות 17 EBU ,טמפרטורה מומלצת להגשה 9 מעלות
ROL מסעדות